
Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, yarın yapılacak olan Aliağa İlçe Kongresi’ne katılacak.
Aliağa EKSPRES
Anavatan Partisi 9. Olağan Kongresi 14 Nisan 2007 Cumartesi günü yapılıyor.
Aliağa Belediyesi Düğün Salonunda yapılacak olan kongreye Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu’nun da katılacağı belirtildi.
Anavatan Partisi Aliağa İlçe Başkanı İbrahim Güngör, yapılacak olan kongreyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; Aliağa’da şu ana kadar hiçbir genel başkanın ilçe kongrelerine katıldığını ancak Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu’nun Aliağa’ya verdiği önem nedeniyle kendilerini yalnız bırakmayacağını belirtti.
Ülkemizin içte ve dışta son derece önemli ve bir o kadarda hassas bir dönemden geçtiğini, yoksulluğun ve işsizliğin hızla arttığını insanların güvenlik problemlerinden dolayı sokağa çıkamadıkları, terörün tırmandığı, toplumsal barışımıza dönük tehtidlerin aleni bir hale geldiği, uluslar arası itibarımızın neredeyse sıfırlandığı bir dönemin içinden geçmekte olduğunun altını çizdi.
İlçe Başkanı Güngör ‘’Bütün bu olumsuz tablo karşısında milletimiz asla ümitsizliğe kapılmamalıdır. Anavatan Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı olarak, tüm halkımızı yapılacak olan kongremize davet ediyoruz. Gelsinler Genel Başkanımızı bir dinlesinler. İşsizimize, memurumuza, çiftçimize yönelik çok önemli mesajları olacaktır. Belki de hayatlarını değiştirecek mesajlar verilecektir” dedi.
Kongrede mevcut başkan İbrahim Güngör’ün yeniden ve tek aday olarak girmesi bekleniyor.
İlçe Başkanı İbrahim Güngör, Aliağa’da ilk kez bir genel başkanın bir ilçe kongresine katılacağını belirtti.