
Ozan YEŞİLTEPE
İzsu'nun bazı cadde ve sokaklarda su şebekelerini onarmak için açtığı çukurlar, uzun bir süre kapatılmadığı için sokak aralarındaki taşıt trafiğinin aksamasına neden oluyor. İzsu Aliağa'nın bazı sokak ve caddelerindeki eskimiş veya patlamış olan su borularını yeniliyor
İzsu boruları yenilerken sokak aralarında açılan çukurlar uzun bir süre kapatılmıyor. Kapatılmayan çukurlar yüzünden sıkıntı yaşayan sürücüler ve mahalle sakinleri sorumluların bu çukurları onarım bittikten sonra kapatması gerektiğini söylüyor. Ayrıca çukurlardan muzdarip olan vatandaşlar '' Açılan çukurların etrafına dikilen demir çubuklarla koruma şeridi çekiliyor. Çukurların etrafına koruma şeridi çekilmesi gerekiyor fakat çukurlar uzun bir süre kapatılmadığı için bu paslı demirler sokak aralarında oynayan çocuklarımız için çok büyük bir tehlike oluşturuyor. Bu açılan çukurların yapıldıktan hemen sonra kapatılmasını istiyoruz.'' Dediler.
Çukurlar yüzünden sokak aralarında rahat hareket edemeyen sürücüler ise '' Açılan bu çukurlar yüzünden büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Zaten dar olan sokaklarda, gelişmemiş olan park etme ve yol verme bilincimize birde açılan bu çukurlar eklenince, sıkıntımız hepten daha büyüyor.'' Diyerek şikayetlerini belirttiler.