Aliağa da 5 yıl Başsavcı olarak görev yaptıktan sonra Kayseri'ye tayini çıkan Ömer Ömeroğlu'na Aliağa Alpoğuz Anadolu Lisesi Müdürü Ali Özener Müdür Yardımcıları Serpil Şahin ve Önder Erdurmuş okullarına yaptığı maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür plaketi verdiler.
5 yıldır Aliağa da Başsavcı olarak görev yapan Ömeroğlu Aliağa'da bulunduğu sürece okullarından katkılarını esirgemeyip ve kendi kızı Begüm Ece'ninde bu okulda olması dolayısıyla, okulun velisi olması ile de okula daha bir yakın ilgisi olduğunu belirten okul yöneticileri teşekkürlerini sunmak adına Ömeroğlu'na plaket hediye ettiler.
Okul müdürü Özener “ Başsavcımızın okulumuza yapmış olduğu maddi ve manevi katkılarından dolayı okulum adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni görev yeri olan Kayseri'de de başarılar diliyorum” dedi.