13 Ocak 2026, Salı

Aliağa'da sakin bayram

15 Ekim 2007, Pazartesi Paylaş Gönderiyi Yayınla
Aliağa'da sakin bayram

Ramazan Bayramı'nın hafta sonuna rastlaması nedeniyle Aliağa'da bayram tatili hafta sonu tatili gibi geçti. 3 gün olan Ramazan Bayramı'nın 2 gününün hafta sonu tatiline rastlaması nedeniyle, işçi kenti olan Aliağa'da, bayram tatiline gidenlerin sayısının az olduğu görüldü.

Ramazan Bayramı'nın hafta sonuna rastlaması nedeniyle Aliağa'da bayram tatili hafta sonu tatili gibi geçti.
3 gün olan Ramazan Bayramı'nın 2 gününün hafta sonu tatiline rastlaması nedeniyle, işçi kenti olan Aliağa'da, bayram tatiline gidenlerin sayısının az olduğu görüldü.
TOPLU BAYRAMLAŞMA 1. GÜN GERÇEKLEŞTİ
Kaymakamlık tarafından hazırlanan toplu bayramlaşma programı, bayramın birinci günü (12 Ekim Cuma) gerçekleşti.
Belediye binası altındaki Atatürk Kültür Merkezi Fuaye bölümünde saat 10.00 başlayan bayramlaşma töreninde Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Osman Miran, Belediye Başkanı Tansu Kaya ve diğer daire amirleri hazır bulundular.
Bayramlaşmaya bireysel olarak gelen vatandaşların yanı sıra siyasi partiler ve demokratik kitle örgütleri yönetici ve üyelerinin topluca geldikleri gözlendi.
Fuaye bölümünde saat 10.45'e kadar süren bayramlaşmanın ardından program gereği kaymakam ve diğer protokol, önce Polis Merkez Amirliği'ni ardından İlçe Jandarma Komutanlığını, Cezaevini, Aliağa Devlet Hastanesini, SHÇEK İl Müdürlüğü Aliağa Çocukevi ve Şehit Ailelerini ziyaret ettiler.
Diğer yandan siyasi partiler ve demokratik kitle örgütleri de toplu bayramlaşma törenleri düzenlediler.
Havaların yağmurlu ve soğuk geçmesi nedeniyle Aliağa'da cadde ve sokaklar sakin olduğu gözlendi.