13 Ocak 2026, Salı

YENİŞAKRAN AÇIK CEZAEVİ’NDE SEMİNER

16 Aralık 2016, Cuma Paylaş Gönderiyi Yayınla
YENİŞAKRAN AÇIK CEZAEVİ’NDE SEMİNER

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yenişakran Açık Cezaevi’nden gerçekleştirilen ve yaklaşık 150 hükümlünün katıldığı seminerde aile içi iletişim ile öfke kontrolüne ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği, "Aile İçi İletişim ve Öfke Kontrolü" konulu 2 gün sürecek seminer çalışması bugün Yenişakran Açık Cezaevi’nde başlatıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Şube Müdürü Zehra Tuba Kabakçıoğlu, Cezaevi Müdürü Yusuf Altun, 2. Müdür Ramazan Örs, İdare Memuru Mehmet Ali Tekin ve kurum psikoloğu Çağla Sarı'nın katıldığı seminer Aliağa Rehberlik Araştırma Merkezinin desteği ile hazırlandı.

150 hükümlü katıldı

Yenişakran Açık Cezaevi’ndeki yaklaşık 150 hükümlünün katıldığı seminerde Aliağa Şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Erkan Bakırbilek ile Gazi Ortaokulu Rehber Öğretmeni İrem Altunten sunum yaptılar. Cezaevi yönetimi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse'ye, Şube Müdürü Zehra Tuba Kabakcıoğlu'na ve öğretmenlere Türk Bayrağı takdim edildi. (BÜLENT PINARBAŞI)