13 Ocak 2026, Salı

Şampiyonun hedefi yine şampiyonluk

18 Ağustos 2010, Çarşamba Paylaş Gönderiyi Yayınla
Şampiyonun hedefi yine şampiyonluk

Geçtiğimiz sezon kurulan ve ilk sezonunda şampiyon olarak 2. Amatör Küme’den 1. Amatör Lig’e yükselen Aliağaspor futbol takımı yeni sezona hazırlanıyor. Yaklaşık bir ay sonra başlayacak lig için yeşil beyazlıların parolası yine şampiyonluk olurken Futbol Şube Sorumlusu Özkan Kaçar oyuncu ve teknik kadroya sezon öncesi başarılar diledi.    

 Geçtiğimiz sezon başında uygulamaya koyduğumuz model son derece başarılı oldu. A takımımız yanı sıra 5 altyapı takımımızdan 4’ü şampiyon oldu. Yani liglere 6 takımla katıldık 5 takımımızın şampiyon oldu. Sadece bir takımımız ligi 2. sırada bitirdi. Bu da bizim ne kadar planlı programlı iş yaptığımızı ve futbolu önemsediğimizi gösteriyor. Kulüp olarak hem Türk futbolu için futbolcu yetiştirmeyi hem de takımımızı futbolda hak ettiği noktaya getirmek istiyoruz.” dedi. 
 Takımı belli bir noktaya getirmeye çalışırken oyuncu yetiştirmeyi de amaçladıklarını belirten Kaçar “Takımlarımızın başarılı olması birçok kulübün dikkatini çekti.  Birçok yetenekli ve adından söz ettiren oyuncularımızla ilgili teklifler var. Tabii ki oyuncularımızı elimizde tutmak isteriz ancak oyuncuların geleceğine de mani olmak istemeyiz. Sonuç olarak elbette futbolcu satabiliriz, ancak futbol takımını asla.” dedi. 
 Eylül ayı ortalarında liglerin başlayacağını belirten Teknik Direktör Mustafa Ciner “Geçen yıl ki acemiliği bu yıl yaşamayacağız diye düşünüyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda hedefimiz şampiyonluk. Tabi ki futbol sahada oynanır, maç sahada kazanılır. İstediğimiz oyun felsefemizi sahaya yansıtırsak taraftarlarımızın beklentisini doğrultusunda yine şampiyonluğu kovalayacağız.” dedi.