13 Ocak 2026, Salı

Aliağalı yeni evli gelin ile damadı kaza ayırdı

19 Temmuz 2011, Salı Paylaş Gönderiyi Yayınla
Aliağalı yeni evli gelin ile damadı kaza ayırdı Aliağa’da kına gecesi yaptıktan sonra Denizli'deki düğünün ardından, öğretmen olarak görev yaptıkları Germencik'in Ortaklar beldesindeki evlerine  Selman Keskin (25) yönetimindeki 20 B 2524 plakalı otomobi ile  döndükleri  sırada  evlerine 300 metre mesafede meydana gelen kazada; Selman Keskin, hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Atatürk Devlet Hastanesin’e kaldırılan Aydan Gümüşay'ın durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Aydın'ın Germencik ilçesinde, düğünlerinin ardından görev yaptıkları ortaklar beldesine geri dönmek  için çiftin yola çıktığı ve evlerine 300 metre kala kaza yaptığı belirtildi. Gelin arabasının takla atması sonucu damat hayatını kaybederken,  gelin de ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, damat Selman Keskin (25) yönetimindeki 20 B 2524 plakalı otomobil, Ortaklar beldesindeki dört yol kavşağında refüje çarptı. Araç çarpmanın etkisiyle takla attı. Kazada yaralanan sürücü Selman Keskin ile eşi Aydan Gümüşay (25), ambulansla Aydın ve Atatürk Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Aydın Devlet Hastanesine kaldırılan Selman Keskin, hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Aydan Gümüşay'ın durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.
Kaza yapan Selman Keskin ile Aydan Gümüşay'ın önceki gün kız evi olan İzmir'in Aliağa ilçesinde, dün akşam ise erkek evi olan Denizli'de düğün yaparak evlendikleri bildirildi. Gelin ve damadın, Denizli'deki düğünün ardından, öğretmen olarak görev yaptıkları Germencik'in Ortaklar beldesindeki evlerine döndükleri kaydedildi. Kazada yaralanan Aydan Gümüşay'ın Adabelen İlköğretim Okulunda Selman Keskin'in ise Mehmet Hüseyin Öncel İlköğretim Okulunda öğretmen görev yaptıkları ve her ikisinin de 3 yıllık öğretmen olduğu öğrenildi. Kazanın çiftin evlerine 300 metre mesafede meydana geldiği, araç içerisinde gelin çiçeği ve davetiyeler olduğu görüldü. Çiftin düğün davetiyesinde ''Gördüm diyebilseydim eğer gördüğümü, hiç kimse inanmazdı hayal derlerdi. Bilseydiler sende neler gördüğümü, yıllarca hayal görmeyi isterlerdi. Gördüğümüz hayal değil, gerçek. Biz bu gerçeği beraber yaşamak, sonsuz kılmak istiyoruz. Ve bu en güzel günümüzde sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz'' ifadeleri yer aldığı belirtildi.
ARKADAŞLARI ŞOK YAŞADI
İzmir ve Denizli'de yapılan düğün törenlerinin ardından balayına çıkmadan önce öğretmen olarak görev yaptıkları Ortaklar beldesindeki evlerine dönen Selman Keskin ve Aydan Gümüşay'ın trafik kazası geçirdiğini öğrenen akraba ve arkadaşları yeni çiftin tedavi altına alındıkları Aydın'daki hastanelere koştu. Keskin'den gelen acı haberi öğrenen yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Gümüşay'ın tedavisinin devam ettiği Atatürk Devlet Hastanesi önündeki tedirgin bekleyiş ise halen devam ediyor. Ailesi ve meslektaşları Gümüşay'dan gelecek sevindirici bir haberi bekliyor. Bu arada arkadaşlarının gelin ve damadın düğünden önce kendilerine verdiği davetiyeleri ellerinde taşıdığı görüldü.