Namık Kemal İlköğretim Okulu 2011/2012 eğitim-öğretim yılında görev alacak Okul Aile Birliği üyeleri, velilerin katıldığı seçimle yapılarak göreve başladı.
Seçimlerin ardından Okul Aile Birliği Başkanı seçilen Gani Okur, seçimlerin güzel geçtiğini belirterek görevi üstlenmenin kendisi için onur olduğunu ifade etti.
Namık Kemal İÖO'nun çok güzel bir okul olduğunu ama nerdeyse Aliağa'nın en eski binasına sahip olduğunu dile getiren Okul Aile Birliği Başkanı Gani Okur, "Maalesef 8 sınıfı var ve sabahçı-öğlenci uygulaması var. Bu yılki çalışmalarımızın ana çerçevesi okulumuzun yıkılıp yeni bir binaya kavuşmasını sağlamak olacak" diye konuştu.
Başkan yardımcısı seçilen Hatice Şahin ise, "Okul Aile Birliğimiz çok güzel ve çalışkan bir ekip oldu. Okulumuz Aliağa'nın en merkezi yerinde olmasına rağmen maalesef bilinmiyor. Namık Kemal İÖO, Aliağa'nın bence en başarılı okulu, çünkü geçen yıl 42 öğrenci mezun etti ve bunların 30'u puanla alan okullara yerleştiler. 30 öğrencinin de 25'i Anadolu liselerini kazandı. Bir önceki sene de 20 öğrenci Anadolu lisesini kazanmıştı bu her yıl artıyor güzel sistemi var. Bu okulun velisi olmaktan ve görev almaktan çok mutluyum" diyerek duygularını ifade etti.