KONSERLER SÜRÜYOR
21 Şubat 2013, Perşembe Paylaş Gönderiyi YayınlaAliağa Belediyesi’nin kentin kültür sanat yaşamına katkı sunmak amacıyla çok uzun yıllar önce oluşturulan ve amatör sesleri bir araya getiren Koro, her yıl düzenli olarak kış ve yaz konserleriyle iki kez sanatseverlerle buluşuyor. Aliağa Belediyesi TSM Korosu da yılın ilk konserini 23 Şubat Cumartesi günü Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek.
27 MUHTEŞEM ŞARKI
TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ eşliğinde Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahne alacak Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu toplan 27 şarkı seslendirecek. Koronun 10 şarkı seslendireceği konserde solistler toplam 17 sekin eser seslendirerek dinleyenlerin kulaklarının pasını silecek. Konser Saat 20.00’da başlayacak.
BAŞKAN OĞUZ’DAN DAVET
Aliağa Belediyesi TMH ve TSM korosu konserlerinin tam bir müzik ziyafeti şeklinde geçtiğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ; “Yılın ilk konserini sunacak TSM koromuzun kış konserinin çok keyifli geçeceğini düşünüyor ve tüm yurttaşlarımızı konserimize bekliyoruz” dedi.