13 Ocak 2026, Salı

GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SERTİFİKA

21 Aralık 2011, Çarşamba Paylaş Gönderiyi Yayınla
GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SERTİFİKA Aliağa Belediyesi tarafından ilçede verilen KOSGEB uygulamalı girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla tamamlayanlara sertifikaları veriliyor.
Aliağa Belediyesi, KOSGEB ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenen eğitimde başarılı olan 25 girişimci adayına sertifikaları, 21 Aralık Çarşamba günü düzenlenecek törende verilecek.

Törene, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz, KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve sertifika almaya hak kazanan girişimci adayları katılacak.

Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonunda yapılacak sertifika töreni 21 Aralık Çarşamba günü saat 10.30’da başlayacak

60 SAATLİK EĞİTİM TAMAMLANDI

KOSGEB ile Protokol imzalayan Aliağa Belediyesi tarafından, Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 60 saat sürdü. Eğitime 110 kişi başvurdu, KOSGEB tarafından yapılan mülakatlar sonucu eğitime katılacak 30 kişi belirlendi. Kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına yönelik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 25 girişimci adayı, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası alacak.

SERTİFİKA ALANLARA KOSGEB’DEN FIRSATLAR

Sertifika alan katılımcılar, yeni bir iş kurmaları halinde KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı kapsamında 27 bin liraya kadar olan hibe desteklerden faydalanabilecek.