Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut ile İzmir Aliağa Rafineri Müdürü Şahin Çalbıyık'ın ev sahiplieği yaptığı Aliağa Cumhuriyet Meydanı'ndaki Uçurtma Şenliğine Kaymakam İbrahim Keklik, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren'in yanı sıra yüzlerce Aliağalı katıldı.
TÜPRAŞ İzmir Rafinerisi, Kurumsal Sorumluluk Projesi Kapsamında üç yıldır devam ettirmekte olduğu 'Mutlu Atıklar Uçurtma Şenliği'nin 3. sü 19 Mayıs günü Aliağa Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti.
Şenlik başlangıcında Cumhuriyet Meydanı'na gelen yüzlerce Aliağalıya Tüpraş tarafından üzerinde 'Türk bayrağı' bulunan ve 'Tüpraş, Mutlu Atıklar' yazılı uçurtmalar dağıtıldı.
Uçurtmaların dağıtılmasıyla birlikte biranda Aliağa semalarına yüzlerce uçurma birden havalandı.
Şenlik sırasında Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik ve Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut eşleri ve çocukları ile birlikte uçurtma uçurarak unutulmaz bir gün yaşadılar. Uçurtma Şenliği ile ilgili olarak Tüpraş Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; "Kuruluşların hizmet ettikleri toplumla büyüyebileceğine inanıyor ve yalnızca rafinaj faaliyetleri ve akaryakıt üretimi alanında değil, ülkemiz ve toplumumuz için sosyal, ekonomik ve çevresel konularda değer oluşturmaya yönelik çabalarımızı da sürdürüyoruz. Çalışanlarımızın kurumsal sorumluluk ve gönüllülük anlayışıyla 2010 yılında hayata geçirdiği 'Mutlu Atıklar Uçurtma Şenliği' bu yılda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençilik ve Spor Bayramı'nda da devam ettirdik" denilerek çevreye yönelik etkinlerin bundan sonraki yıllarda devam edeceğini belirttiler.
Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut ile İzmir Aliağa Rafineri Müdürü Şahin Çalbıyık'ın ev sahiplieği yaptığı Aliağa Cumhuriyet Meydanı'ndaki Uçurtma Şenliğine Kaymakam İbrahim Keklik, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren'in yanı sıra yüzlerce Aliağalı katıldı.TÜPRAŞ İzmir Rafinerisi, Kurumsal Sorumluluk Projesi Kapsamında üç yıldır devam ettirmekte olduğu 'Mutlu Atıklar Uçurtma Şenliği'nin 3. sü 19 Mayıs günü Aliağa Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti.
Şenlik başlangıcında Cumhuriyet Meydanı'na gelen yüzlerce Aliağalıya Tüpraş tarafından üzerinde 'Türk bayrağı' bulunan ve 'Tüpraş, Mutlu Atıklar' yazılı uçurtmalar dağıtıldı. Uçurtmaların dağıtılmasıyla birlikte biranda Aliağa semalarına yüzlerce uçurma birden havalandı.Şenlik sırasında Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik ve Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut eşleri ve çocukları ile birlikte uçurtma uçurarak unutulmaz bir gün yaşadılar. Uçurtma Şenliği ile ilgili olarak Tüpraş Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; "Kuruluşların hizmet ettikleri toplumla büyüyebileceğine inanıyor ve yalnızca rafinaj faaliyetleri ve akaryakıt üretimi alanında değil, ülkemiz ve toplumumuz için sosyal, ekonomik ve çevresel konularda değer oluşturmaya yönelik çabalarımızı da sürdürüyoruz. Çalışanlarımızın kurumsal sorumluluk ve gönüllülük anlayışıyla 2010 yılında hayata geçirdiği 'Mutlu Atıklar Uçurtma Şenliği' bu yılda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençilik ve Spor Bayramı'nda da devam ettirdik" denilerek çevreye yönelik etkinlerin bundan sonraki yıllarda devam edeceğini belirttiler.