18 Nisan 2026, Cumartesi

Lokantaların ‘ŞANLI’sı açıldı

24 Nisan 2010, Cumartesi Paylaş Gönderiyi Yayınla
Lokantaların ‘ŞANLI’sı açıldı

15 yıla yakın bir süredir Aliağa’da çeşitli lokanta ve Restaurantlarda çalışan Muharrem Şanlı, sonunda kendi mekanını açtı.
İzmir Caddesi No:10 adresindeki (Ömür Süpermarket yanındaki Eski Tahtakale Alışveriş Merkezi’nin bulunduğu bina) açılan Şanlı Lokantası’nın açılışı Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka tarafından yapıldı.
Karadeniz yöresi müzikler eşliğinde yapılan açılış töreninde “Muharrem yıllarıdır bu zor mesleğin, içerisinde uğraş veren Muharrem arkadaşımız, şimdi taşın altına elini sokarak kendi mekanını açtı. Bu cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum” diyerek kurdelayı kesen Adnan Saka, bol kazançlar diledi.
Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özkurt, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Aliağa Temsilcisi Hasan Yıldırım, Ticaret Odası’nın bazı yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışa katılanlara birbirinden güzel ev yemekleri ikram edildi.
15 yıla yakın bir süredir çeşitli lokanta ve restaurantların her kademesinde çalıştığını belirten Muharrem Şanlı, birbirinden güzel yemekler yaparak, deneyimlerini Aliağalılarla paylaşacağını söyledi.
Sabahları; kahvaltı ve çorba çeşitlerinin yanısıra zeytinyağlı ev yemekleri, çöp şiş, kebap ve birbirinden farklı yemek çeşitleriyle Aliağalıları beklediklerini belirten Muharrem Şanlı, İzmir Caddesi’ndeki mekanına Aliağalıları davet ediyor.