13 Ocak 2026, Salı

TEŞEKKÜRLER ALİAĞA

24 Ağustos 2012, Cuma Paylaş Gönderiyi Yayınla
TEŞEKKÜRLER ALİAĞA
Aliağa Belediyesi’nin “Sosyal Belediyecilik” uygulamalarından birisi olan ve çeşitli belediyeler tarafından örnek alınan Sosyal Market ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Kıyafetten ayakkabıya, ev eşyasından gelinliğe kadar çok farklı ihtiyaç malzemesini ihtiyaç sahibine ulaştıran Aliağa Belediyesi Sosyal Marketi açıldığı günden bu yana 5 binden fazla kişiyi sevindirdi.

3 YILDA 5 BİN KİŞİ SEVİNDİ

Aliağa Belediyesi kapalı pazaryerinde hafta içi hizmet veren ve sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan sosyal market ihtiyaç sahibi olmayandan olanlara köprü görevi yapıyor. Aliağa Belediyesi’nin kullanılabilecek durumdaki ev eşyası, araç-gereç ve kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırma amacıyla için 3 yıl önce hizmete açtığı Sosyal Market bu güne kadar 5 binden fazla kişiyi sevindirdi.

TEŞEKKÜRLER ALİAĞA

Sosyal Market’i 2009 yılı Ağustos ayında hizmete açtıklarını hatırlatan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Geçen 3 yıllık süreçte kentimizdeki duyarlı yurttaşlarımız ve esnaflarımız sayesinde çok sayıda ihtiyaç sahibini sevindirdik. Sosyal marketimizin aracılığı ile toplumsal dayanışmanın güzel bir örneklerinden birini sergiliyoruz. Kullanılabilecek durumda olan veya hiç kullanılmamış eşyaları ihtiyaç sahibine ulaştırıyoruz. Duyarlı yurttaşlarımızın katkılarıyla yapılan yardımların neticesinde Sosyal Marketimizden ihtiyacı olan yurttaşımız ihtiyacına göre dilediği ürünü seçip alabiliyor. Sosyal projemize duyarlılık gösteren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyor ve yardımların devamını bekliyoruz.” dedi.