Aliağa Belediyesi personelinin sürpriz doğum günü kutlamasında konuşan Başkan Serkan Acar, Aliağa’nın kalkınma, hizmet ve sosyal aktiviteleriyle Türkiye’nin birçok noktasında rol model alındığını vurguladı.
Aliağa Belediyesi personeli, Belediye Başkanı Serkan Acar’ın doğum gününü bir sürprizle kutladı. Aliağa Belediyesi ENKA Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyonda belediye çalışanları bir araya gelerek Başkan Serkan Acar’a unutulmaz anlar yaşattı. Başkan Acar, salona merhum sanatçı Müslüm Gürses’in “Seni Yazdım” şarkısı eşliğinde, alkışlar arasında giriş yaptı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen kutlamada, pasta üzerindeki “İl olma yolunda bir dilim mola. Gülen yüzlerin başkanı iyi ki doğdu” mesajıyla Aliağa’nın 82. il hedefi vurgulandı. Başkan Serkan Acar, kutlama pastasını personel ile birlikte üfledi. Program boyunca personelle sohbet eden Başkan Serkan Acar, çalışanların talep ve görüşlerini de dinledi.
“Aliağamız rol model alınıyor, bu başarı sizlerin başarısı”
Kutlamada konuşan Başkan Serkan Acar, ekip arkadaşlarına teşekkür ederek: “Doğum günü aslında bir bahane; sizlerle bir araya gelmek, yanınızda olmak çok güzel. Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Görevinizi layıkıyla yerine getirmek için gösterdiğiniz çaba için her birinize teşekkür ediyorum. Görevi başında olup buraya gelemeyen tüm personellerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni yılın sizlere ve ailelerinize sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Ülke genelinde yaşanan sıkıntıları Aliağa’da da hissettik ancak belediyemiz ve çalışanlarımız, vatandaşlarımıza bu zorlukları hissettirmeden hizmetlerini aksatmadan sürdürdü. Birçok yerde yaşanan olumsuzluklar Aliağa’da yaşanmadı. Hep birlikte mücadele verdik, yılmadık ve bir yılı daha tamamladık. Aliağamız, Türkiye’nin birçok noktasında özellikle kalkınması, değişimi, hizmetleri, sosyal aktiviteleri ve sosyal yardımları konusunda örnek gösteriliyor. Pek çok yer Aliağamızı rol model alıyor. Bu başarı sizlerin başarısıdır. Her fırsatta dile getiriyorum; en büyük destekçim, başımı hiçbir zaman eğmeyen siz değerli ekip arkadaşlarımsınız. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Sürpriz doğum günü kutlaması, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve iyi dilek temennileriyle son buldu.
(VOLKAN GÜNDÜZ)