
Yeni Vizyon gazetesinin sahibi ve sihirli Bahçe oyun parkının işletmecisi Şenol Gök, pazar gecesi sosyal medyadan yayınladığı bir mesajla artık Serkan Acar’ın ekibiyle birlikte çalışmaya ve basın danışmanlığını yapmaya başlayacağını duyurdu.
Bülent PINARBAŞI - Şenol Gök, yayımladığı mesajda “Değerli Aliağalılar; seçim öncesi kampanya döneminden itibaren ilgi ile izlediğim, seçim sonrası 6 aylık performans göstergesinde hayalindeki projeleri gerçekleştirmeye başlayan ve uzun yıllardır tanıştığım Sayın Serkan ACAR'IN şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve profesyonelliğime göstermiş olduğu saygı ile; yarından itibaren ekibi ile birlikte çalışmaya ve BASIN DANIŞMANLIĞINI yapmaya başlıyorum. ALİAĞANIN DEĞİŞİMİ yolunda hep beraber olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Az Laf, Çok İş” dedi.
Yerel seçim döneminde açıkça Tansu Kaya’yı destekleyen ve MHP’nin seçimleri kazanamayacağı yönünde iddialarda bulunan Gök ile Acar’ın yollarının bu şekilde kesişmesi tüm Aliağa’da şaşkınlıkla karşılandı.
Aliağa Belediyesi’nde Ali Osman Karatekin’den sonra eksikliği yaşanan “basın danışmanlığı” kadrosu bu şekilde doldurulurken, yerel medya ile belediye arasındaki iletişim kopukluğunun böylece giderilecek olması basın camiasında mutlulukla karşılandı.
Gök’ün mesajına karşı Aliağa Belediyesi tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken, yeni basın danışmanının görev yetki ve sınırlarının önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.