ALİAĞA ORGANİZE ÇOK DOĞRU BİR SEÇİM
30 Nisan 2014, Çarşamba Paylaş Gönderiyi Yayınlaİşte yeni firmalar
Ege İzmir Geri Kazanım(5 bin m2), Ege Kule(22 bin m2), Çullas Yapı Malzemeleri(50 bin m2), Özcan Asansörleri(5 bin m2), Ege NKM Gıda(5bin m2), Ege Raspa(10 bin m2), Atik Metal(11 bin m2), Arslan Damper(5 bin m2), Denmert(5 bin m2) ve Egedemir Geri Kazanım(20 bin 500 m2) firmaları inşaatlarını kısa sürede tamamlayıp faaliyete başlayacak.
Geleceğe yatırım
Büyük hareketliliğin bu yıl artacağını söyleyen Aliağa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Akkan, sanayicileri geleceğe yatırım için bölgeye davet etti. 42 firmanın faaliyette olduğu bölgede, bin 700 olan çalışan sayısını 2014 sonuna kadar 5 binleri bulması bekleniyor. Fabrika yatırımlarının tümü tamamlandığında Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri olacak 10 milyon metrekare alana sahip Aliağa Organize Sanayi Bölgesi, sanayiciye büyük fırsatlar tanıyor. Özellikle modern ve eksiksiz altyapısı, galeri sistemi ve lojistik avantajlarıyla sanayiciye ideal yatırım ortamı sunuluyor.
Hammaddeye yave Kimya İhtisas OSB olması nedeniyle kimya sanayicilerinin cazibe merkezi olan ALOSBİ, 5 bin ile 575 bin metrekare arasındaki parselleri nedeniyle gerek kimya gerek karma bölgesinde dev firmaların tercih