13 Ocak 2026, Salı

ALPAY ÖZALAN, TÜRK FUTBOLUNU ANLATTI

06 Mart 2019, Çarşamba Paylaş Gönderiyi Yayınla
ALPAY ÖZALAN, TÜRK FUTBOLUNU ANLATTI

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan Aliağa’ya geldi. AK Parti’nin Aliağa’daki seçim bürosunu ziyaret eden Özalan, Türk futbolu hakkında vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Aliağa’daki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bozduman, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’a eşlik etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan seçim bürosundaki vatandaşlarla Türk Futbolu hakkında sohbet etti. Özalan, “Kulüp yöneticilerinin bulundukları dönemde borçlarından sorumlu tutulmasını sağlayacak bir yasa tasarısı hazırladık. Çok karşı çıkan insan var. Ama doğrusu bu. Yapılması gerekiyor. Muhalefet kanadından yönetici bulamazsın diyorlar. Ben de inşallah dedim. Bizlerden birileri bu işin başına geçer. Baktığınız zaman Göztepe Kulübü, Kasımpaşa Kulübü, Sivas, Başakşehir bir lira borçları yok. Hep artıdalar. Neden düzgün yönetiliyorlar. Bizim istediğimiz düzgün yönetim gelsin. Altınordu alt yapısı Türkiye’ye örnek olması gereken bir alt yapı.” şeklinde konuştu. Soru cevap şeklinde gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

(ESİN ÇETİN)