131019098
26 Nisan 2024, Cuma

TİYATRO GÜNLERİ “HIDRELLEZ ZAMANI” İLE FİNAL YAPTI

3 Eylül 2018, Pazartesi 06:59

     


Aliağa Belediyesi tarafından organize edilen “Aliağa’da Tiyatro Günleri”nin yaz programı “Hıdrellez Zamanı” isimli oyun ile final yaptı.

Kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve bir ay süren tiyatro festivali “Hıdrellez Zamanı” adlı oyun ile son buldu. Açıkhava Tiyatrosu’nda seyirci ile buluşan oyun Aliağalılardan yoğun ilgi gördü. İki perde halinde sahnelenen oyun izleyicisine keyifli saatler yaşatırken Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da oyunu tiyatro severler ile birlikte izledi.

Aliağalı tiyatroculardan üstün performans

“Tiyatro Seyir Aliağa” tarafından sahnelenen oyunun yönetmenliğini Gülder Pınar yaptı. Oyunda; Ceylan Pınar Uzun, Serkan Ergün, Emel Özkaya Kızıldemir, İsmail Uzun, Emine Aslantürk Kılıç, Cihan Baydur, Batuhan Karhatlı, Tuncay Çelik, Hilal Sadıkoğlu Çelik, Kamuran Çömlek, Meltem Özer, Canan Günler, Aybike Yılmaz, Gülçin Derviş, Cemal Açıkgöz, Timur Şimşek, Mehmet Yazar, Burak Kılıç, Alican Ergün, Arzu Akgün ve Nuray Bülbül rol aldı. Aliağalı tiyatrocularının sahne aldığı oyunda oyuncuların üstün performansı izleyenlerden sık sık alkış aldı.

Oyun sonun sahneye davet edilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, oyuncuları tebrik ederek Tiyatro Seyir Aliağa’nın Genel Sanat Yönetmeni İsmail Uzun ve Yönetmen Gülder Pınar’a “Aliağa’da Tiyatro Günleri”ne katılımlarından dolayı hediye takdim etti.

(DERYA SÜNER)







 
Son Eklenen Haberler