131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI NECİP FAZIL KURT: “TÜRKİYE ZİNCİRLEME OLARAK BÜYÜYECEK”

12 Haziran 2018, Salı 07:01

     


Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Fazıl Kurt, Aliağa’da seçim çalışması gerçekleştirdi. Türkiye’yi yatırımla büyütmenin mümkün olacağını vurgulayan Kurt, “Üretime katkısı olan kesimleri de daha fazla desteklersek zincirleme olarak Türkiye’de büyüyecektir.” dedi.

Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Fazıl Kurt, partisinin seçim çalışmalarına destek vermek üzere Aliağa’ya geldi. Sabah saatlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililer ile bir araya gelen Kurt, ardından Aliağa Kasalı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti. Necip Fazıl Kurt, Memur-Sen Üyeleri ile toplantı yaptı, akşam saatlerinde ise ilçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

“Türkiye, milli gelirde 3,5 kat, İhracatta 5 kat büyüdü”

Aliağa Kasalı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde Başkan Savaş Uzun ve Başkan Yardımcısı Abdullah Erikçi ile görüşen Milletvekili Adayı Necip Fazıl Kurt, kamyoncuların ve taşıyıcıların sıkıntılarını dinledi. Milletvekili seçilmesi halinde bu sorunları parlamentoya taşımak için aracı olacağını söyleyen Kurt, “Türkiye’nin bir ekonomik büyümesi var. Milli gelirde 3,5 kat büyümüş. İhracatta 5 kat büyümüş. Türkiye büyüyor ve zenginleşiyor. Bu zenginlik nasıl dağılacak. Temel konu bu. Yatırıma daha fazla pay ayıracağız. Türkiye’yi yatırımla büyütmemiz mümkündür. Üretime katkısı olan kesimleri de daha fazla desteklersek zincirleme olarak Türkiye’de büyüyecektir.” dedi.

“Toplu kalkınmaya ihtiyaç var”

Üretim zincirindeki bütün halkaların beslenmesi gerektiğini vurgulayan Milletvekili Adayı Necip Fazıl Kurt, “Türkiye’nin toplu kalkınmaya ihtiyacı var. Ak Parti bunu büyük ölçüde yaptı. Türkiye önceliğini ulaşıma, sağlığa, sanayinin geliştirilmesine, ulusal savunma sanayiine ayırdı. Bizim tarımda da hamle yapmamız gerekiyor. Eğitimde hamle yapmamız gerekiyor. Hem reel sektörü, hem de dar gelirli ve orta gelirli insanları desteklememiz gerekiyor. Bunlar ekonomiye ilişkin önerilerdir. Milletvekili de sorunların çözümü için bir aracıdır. Ben de göreve geldiğimde bu konuların takipçisi olacağım.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler