131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Maçları Hangi Kanalda

4 Ocak 2024, Perşembe 15:57

     


Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda yayınlanıyor? UEFA Şampiyonlar Ligi maçları, canlı yayınları ve maç özetlerini izleyebileceğin platformları keşfettik. 2023- 24 özel UEFA maçlarını kesintisiz izleyebileceksin.

Şampiyonlar Ligi canlı maçları Türkiye’de bu yıl Exxen TV platformu tarafından sunuluyor. Türk maçları hariç tüm Şampiyonlar Ligi maçlarını veren spor kanalları arasında Exxen yayınları ile izleyebiliyorsun. Türk takımlarının maçları ise Bein Sports tarafından yayın haklarının satın alınmasıyla sürdürülmektedir.

UEFA Maçları Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda, Avrupa Kupası nereden izleniyor? UEFA Avrupa Kupası maçları ve UEFA’ya bağlı Konferans Ligi maçları Exxen ayrıcalığıyla sunulmaktadır. Grup maçları günlerine göre Exxen TV ve Exxen TV+ kanallarında belirtilen platformlar ile sunuluyor.

Tıpkı Bein Sports gibi ücretli bir spor kanalı sunucusu olarak faaliyet göstermeye devam eden Exxen TV, sinema kanalları, belgesel ve çocuk kanallarının da bulunduğu bir platformdur.

Maç yayınları canlı olarak sunulmakta ve fakat kaydedilmektedir. Ancak yayın devam ederken yayını durdurma veya geri alma özellikleri de bulunuyor. Cep telefonları, tablet cihazlar ve bilgisayarlardan girişlerde UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Kupası maçlarını naklen izleyebilirsin.

Exxen TV ve Exxen TV + kanal seçenekleriyle oynanacak tüm grup maçları yayından önce hangi platformda sunulacağına dair bilgilerle izlenebiliyor.

Aynı zamanda Exxen platformuyla birlikte TV 8 ve TV 8,5 ekranlarından da spor müsabakalarına dair yayınlar yapılmaktadır. Tüm platformların alt yapısı Acun Ilıcalı tarafından kurulmuş olup Acun Medya ile sunuluyor.

TV 8 ve TV 8,5 ekranlarında da ücretsiz maç yayınları yapılabilmektedir. Maç fikstürü ve tarih bilgilerine göre bunları kaydederek, hangi kanalda yayınlandığında bağlı olarak izleyebilirsin.

Canlı Maç Nereden İzlenir?

Son spor haberleri genellikle maçların hangi kanalda yayınlanacağına dair ayrıntılar ve reklam spotlarıyla sunulmaktadır. Trendyol Süper Lig yayınları Beinsports tarafından sağlanmaktadır. Galatasaray maçları, Beşiktaş ve Galatasaray maçları Trabzonspor ve tüm Süper Lig takım maçları sadece Beinsports kanallarında yayınlanıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde de oynayan Türk takımları bulunmaktadır. Örneğin Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde, Beşiktaş ve Fenerbahçe ise Avrupa Ligi’nde devam etmektedir. Bu nedenle Türk takımlarının oynadığı maçlar Bein Sports HD yayınlarıyla sunuluyor. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Euro Cup diğer maçlarını canlı olarak exen.tv ve exen.tv+ kanalları üzerinden izleyebilirsin.

Pek çok platform üzerinden de canlı yayınlar yapılmaktadır. Örneğin justin.tv taraftarium24.com gibi pek çok platform üzerinden kullanıcıların kendi yayınlarını paylaştıkları bilinmektedir. Türkiye'den ve dünyadan Periskop veya benzer platformlar ile yapılan yayınlar sayesinde Exxen TV ya da Beinsports üyeliği almadan canlı maçları izleyebiliyorsun. Elbette kalite farkıyla.

12 Aralık Şampiyonlar Ligi Maçları

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda yayınlanacak, biliyor musun? UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları devam ederken önümüzdeki ilk maçların 12 Aralık tarihinde oynanacağı belirtilmiştir. Buna göre, 12 Aralık 2023 akşamında oynanacak maçlar şöyledir;

  • 20:45 Lens - Sevilla
  • 20:45 PSV - Arsenal
  • 23:00 Manchester Utd - Bayern Münih
  • 23:00 Kopenhag - Galatasaray
  • 23:00 Napoli - Braga
  • 23:00 Union Berlin - Real Madrid
  • 23:00 Inter - Real Sociedad
  • 23:00 Salzburg – Benfica

Galatasaray'ın da grubunda üçüncü sırada yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir üst sıraya yükselmek için Kopenhag’a karşı sahaya çıkacak. Maçları canlı şekilde izlemek için Exxen platformuna giriş yapabilirsin. Ancak Türk takımı maçı olduğu için naklen yayınlar Bein Sport avantajıyla sunuluyor.

13 Aralık Şampiyonlar Ligi Maçı İzle

En son spor haberleri ve futbola dair haberlerin de yer aldığı Bein Sport kataloglarından daha önceki maçları da izleyebiliyorsun. Şampiyonlar Ligi tüm maçlarının geniş özetleri platform üzerinden tek tıkla izlemeye açıktır.

Ayrıca Exxen TV Sports kanalları ve blog sayfaları üzerinden yine Avrupa maçlarının özetlerini ücretsiz şekilde izleyebilirsin.

13 Aralık 2023 tarihinde yine Şampiyonlar Ligi maçları Exxen TV veya Exxen TV+ kanallarında yayınlanacaktır. 13 Aralık’ta canlı şekilde maç izle seçeneklerini değerlendirebileceğin takımlar ise şöyledir;

  • 20:45 Leipzig - Young Boys
  • 20:45 Crvena Zvezda - Manchester City
  • 23:00 Atletico Madrid - Lazio
  • 23:00 Celtic - Feyenoord
  • 23:00 B.Dortmund - PSG
  • 23:00 Newcastle - Milan
  • 23:00 Porto - Shakhtar Donetsk
  • 23:00 Antwerp – Barcelona

Maçların tamamını izlemek için Exxen TV+ üyeliğinin olması gerekiyor. Yayınları mobil uygulama üzerinden veya TV bağlantıları üzerinden izleyebilirsin. Maç süresince reklamlar verilmemekte, kesintiler uygulanmamaktadır. Ayrıca maçları izlerken istediğin anda durdurabiliyor veya önemli anları geri alıp izleme özelliğiyle değerlendirebiliyorsun.

Şampiyon Ligi Şampiyonu Kim?

İlk olarak 1955 ve 56 sezonlarında oynanmaya başlayan UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk adı “Şampiyon Kulüpler Kupası” olarak biliniyor. Şampiyonlar Ligi adını alması 1992 senesinde gerçekleşmiştir. Peki bu turnuvada en çok şampiyonluğa yükselen ve en çok kupa kaldıran takım hangisi biliyor musun?

Real Madrid, Şampiyonlar ligi şampiyonu olarak en çok turnuvayı kazanan takımdır. Di Stefano, Real Madrid’de forma giyerken tam 5 kez Şampiyonlar ligi şampiyonu olmuşlardır. Bu anları izlemeseniz de gelecek karşılaşmalar canlı maç izle futbol ile izlenebiliyor.

Son 9 turnuvada da yine 5 defa şampiyon olmayı başarmış, böylelikle toplam 14 kez bu kupayı galerisine götürmüştür. İkinci sırada ise İtalya’nın Milan futbol takımı yer alıyor. Şampiyonlar Ligi turnuvalarında tam 7 defa şampiyon olmuş ve kupayı İtalya’ya götürülmüştür.

Geçmiş dönemlere ait UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında sezonlarına ve haftalarına göre özetleri izleyebiliyorsun. 55- 56 sezonundan bu yana oynanmış maçlara dair özet görüntüler ve son yıllardaki grup maçlarına göre UEFA Şampiyonlar Ligi özetleri bulunmaktadır.

Bein Sport platformu üzerinden UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Conferans League maç özetleri ilk maçlardan final maçlarına dek ayrıntılı olarak belirtiliyor.







 
Son Eklenen Haberler