131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Nişan Davetlerinde En Çok Tercih Edilen Catering Menüleri

12 Ekim 2018, Cuma 11:30

     


Nişan gibi yemekli davetlerin kurtarıcısı olan catering firmaları, özel günler için zengin menü seçenekleri sunuyor. Böyle günlerde tüm konukların damak zevkine uygun yemekleri düşünmek için vakti olmayan kişilerin catering firmaları sayesinde gözü arkada kalmıyor. Catering firmaları, nişan organizasyonu ister evde, ister bir restoranda olsun hazırlanacak ikramlıkları herkesin seveceği şekilde hazırlamanın yanında masa düzeni konusunda da renkli seçenekler sunuyor.

Nişan organizasyonlarında çeşit çeşit tatlılar, tuzlular, aperitifler ile zengin bir yemek menüsü oluşturuluyor. Evde ya da başka bir mekanda organize edilen nişan partilerinde davetli sayısına yetecek kadar yiyecekler hazırlanması için catering firmaları oldukça pratik çözümler sunuyor. Türkiye’nin ilk ve tek online catering sitesi Misafirliq.com; nişan etkinlikleri için konsepte en uygun menü seçeneklerine sahip. Misafirliq nişan menüsü; mozzarella şişleri, salata çeşitleri, tartöletler, wrap çeşitleri, mini muffinler, tatlı çeşitleri ve içecekler bakımından zengin bir çeşitlilik sunuyor.

Nişan davetlerinde masa düzeni ve dekoratif ürünler de önemli bir yer tutuyor. Catering firması Misafirliq; isme özel karşılama panosu, çiçekli tak, yaldız kenarlı pano, çiçekli harf ile kusursuz bir organizasyon için tüm seçenekleri sunuyor. Bir catering hizmetinde olması gereken her şeyi düşünen Misafirliq; yemek menüleri ve masa düzenleri ile uyumlu dekoratif ürünlere de yer vererek modern sunumlara imza atıyor. Misafirliq, özel günler için hazırlanan açık büfe, sofra ve davet menüleri ile ilgisini çekiyor.

Nişan organizasyonunda dilerseniz sunumlarınızı Misafirliq’in deneyimli garsonları ile gerçekleştirebilir ve kusursuz bir yemek daveti verebilirsiniz. Özel günlerde yemek davetlerinizde konuklarınızı kaliteli lezzetlerle ağırlamak istiyorsanız, catering firması Misafirliq ile yemek siparişi verebilirsiniz. Tüm siparişlerini hijyenik koşullarda hazırlayan ve özenle paketleyen Misafirliq kaliteli ve birinci sınıf lezzetleri en uygun fiyatlarla özel davetlere taşıyor. Özel bir davet planlıyorsanız hemen www.misafirliq.com web sitesini ziyaret edin.

 

 







 
Son Eklenen Haberler