131019098
30 Nisan 2024, Salı

aliagasemtpazari.com HİZMETE DEVAM EDİYOR

9 Eylül 2020, Çarşamba 06:37

     


aliagasemtpazari.com Aliağalıların ihtiyaçlarını kapılarına getiriyor. Böylelikle Aliağalılar Koronavirüs salgınına karşı evlerinden çıkmadan ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Ülke genelinde Covid 19 vaka sayılarında yaşanan artış nedeniyle uzmanlar virüsten korunmak için maske, mesafe ve temizliğe daha fazla dikkat edilmesi konusunda uyarırken zorda kalmadıkça dışarıya çıkmamayı ve kalabalık ortamlara girmemeyi öneriyor. Aliağa’da ise vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını evlerinden çıkmadan karşılayabilmesi için Aliağa Belediyesi’nin Nisan ayında sosyal destek projesi kapsamında hayata geçirdiği aliagasemtpazari.com, 7 gün 24 saat kentte ikamet eden vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Siparişler aynı gün içinde teslim ediliyor

Koronavirüs salgını sebebiyle evlerinden gerekli olmadıkça çıkmak istemeyen vatandaşlar, mutfak ihtiyaçlarını aliagasemtpazari.com üzerinden tedarik edebiliyor. Vatandaşların, temel gıda ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayan aliagasemtpazari.com’a verilen siparişler evlere servis ediliyor. Aliağa’nın online pazarından sebze, meyve, bakliyat, baharat, temel gıda, kuruyemiş ve yöresel ürün siparişi verilebiliyor. Gün içinde saat 17.30 kadar verilen siparişler aynı gün içinde teslim edilirken 17.30 sonrası verilen siparişler ise ertesi gün teslim ediliyor.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler