131019098
26 Nisan 2024, Cuma

EVİNİN BAHÇESİNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

17 Ocak 2019, Perşembe 06:34

     


Aliağa’nın tanınmış simalarından Ertekin Gültekin (32), önceki gece evinin bahçesinde silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarından yaralanan ve dün öğle saatlerinde başarılı bir ameliyat geçiren Gültekin’in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Ertekin Gültekin (32), önceki gün gece yarısı saat 00.30 sıralarında maskeli ve kamuflajlı olduğu iddia edilen iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Atatürk Mahallesi Barış Sokaktaki evinin bahçe kapısından girdikten sonra silahlı saldırıya uğrayan Ertekin Gültekin’in, bacaklarından yaralandığı, saldırı sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Dün saat 13.00’ te Özel EMOT El ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi’nde ameliyata alınan Ertekin Gültekin’in başarılı bir ameliyat geçirdiği edinilen bilgiler arasında. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren, maskeli ve kamuflajlı oldukları iddia edilen iki saldırganın yakalanması için İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. Ertekin Gültekin’in, şahsi sosyal medya hesabında Aliağa Belediyesi’ndeki yöneticiler aleyhinde eleştirel yorumlar ve paylaşımlar yaptığı biliniyordu.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler