131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

TÜPRAŞ İŞYERİ TEMSİLCİLERİ BELLİ OLDU

22 Şubat 2018, Perşembe 06:32

     


Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’nin örgütlü olduğu TÜPRAŞ’ta işyeri temsilcilik seçimleri yapıldı. Seçimlerde Veysel İnce, Veysi Yılmaz, Serdar Uçarsu, Hüseyin Öztürk, Selami Kırlı ve Onur Koşar temsilcilik görevlerine seçildi.

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi genel kurulun ardından yapılması esas olan temsilcilik seçimlerinin üçüncüsünü 19-20 Şubat 2018 tarihlerinde TÜPRAŞ İzmir Rafinerisi’nde gerçekleştirdi. On sekiz adayın başvurduğu seçimlerde; sıralamasıyla Veysel İnce, Veysi Yılmaz, Serdar Uçarsu, Hüseyin Öztürk, Selami Kırlı ve Onur Koşar temsilcilik görevlerine seçildi.

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi Yönetimi seçimlerin ardından yaptığı açıklamada “ Temsilcilik görevleri devam eden tekrar seçilen Serdar Uçarsu ve Selami Kırlı arkadaşımız ile yeni aday olup seçilen arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarına olan inancımızla görevlerinde başarılar diliyoruz. Temsilcilik görevi devam eden fakat seçilemeyen ya da aday olmayan arkadaşlarımıza da bugüne kadar verdikleri hizmetlerden ve sınıf mücadelesi adına koydukları tüm katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bu hizmet yarışında seçimin asla kaybedeni yoktur. Kazanan PETKİM, TÜPRAŞ, Star, Ravago, Airliquide, Saybolt işçileri, kazanan Aliağa işçisi, kazanan Petrol-iş Sendikası ve kazanan ‘Türkiye İşçi Sınıfı’ olmuştur.” dedi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler