131019098
29 Mart 2024, Cuma

SECURİTAS’TAN KEYİFLİ AÇILIŞ TÖRENİ

22 Mart 2018, Perşembe 06:53

     


Securitas Aliağa ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Çok sayıda iş insanının katıldığı açılış töreninde konuşma yapan Ege Bölge Müdürü Turgay Varol “Ofisimizin açılışı ile yerel istihdama katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Güvenlik sektörünün önemli firmalarından biri olan Securitas, 8 yıldır aktif olarak hizmet verdiği Aliağa Bölgesi’nde iş hacmini büyütüyor. Bölgede 20 hizmet noktasında 450 güvenlik görevlisi ile hizmet veren Securitas, Ege Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Aliağa Ofisi’nin açılışını yaptı.

Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu'nun da katıldığı açılış Securitas Türkiye, Ege Bölge Müdürü Turgay Varol ev sahipliğinde gerçekleşti. Resmi açılış törenine Petkim, TSGI Star Rafineri, APM liman Socar temsilcileri ve bölgenin önde gelen iş insanları katıldı. İzmir’de 162 noktada 1652 personelle hizmet verdiklerine değinen Securitas Türkiye, Ege Bölge Müdürü Turgay Varol, “Ege Bölgesi Securitas’ın en hızlı büyüyen bölgeleri arasında. Bölgenin potansiyeli ve endüstriyel tesisler segmentinde uzmanlaşmamız Aliağa’daki büyümemizi hızlandırdı. Aliağa ofisimizin açılışıyla daha da büyümeyi ve yerel istihdama katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

‘İnsan ve teknolojinin bir arada olduğu hizmetimizi ülkeye yaymak istiyoruz’

Securitas’ın Entegre güvenlik çözümleriyle farklılaştığını belirten Varol, “Bir proje başlamadan önce masa başında iş ortaklarımızla birlikte projenin yapısı, takvimi ve ihtiyaçlarını ortaya koyuyor sonrasında saha ziyareti gerçekleştiriyoruz. Proje ziyaretiyle güvenlik bakış açısı ile risk analizleri yaparak sahanın güçlü ve zayıf yönlerini ortaya çıkartıyoruz. İhtiyaçları tespit etmek ve bu ihtiyaçları iş ortağının firma kültür ve yapısına, projenin gereğine göre şekillendirmek Securitas’ın çözüm hazırlama sürecinde önemli bir rol oynuyor. İnsanlı Güvenlik hizmetleriyle teknolojinin bir araya geldiği Entegre Güvenlik Çözümleri ile güvenlik alanında minimum maliyetlerde optimum çözümler sunuyoruz. Hedefimiz insan ve teknolojinin bir araya geldiği bu hizmet anlayışını tüm Türkiye’ye yaymak” şeklinde konuştu.

Varol’un konuklara teşekküründen sonra söz alan Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu ise “Bizi yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ederim. Şirketimizin stratejilerinden bir tanesi de hizmet verdiğimiz yere yerleşmemizdir. Türkiye’de 25 kadar ilde yerleşkemiz var. Şimdi de ilçelerde aynı stratejiyi izliyoruz. Bu ofisimizin açılışı Aliağa yereline verdiğimiz sözdür. Aliağa’ya bu ofisi açmamıza sebep olan tüm kıymetli firmalara teşekkür ederiz. Bize güvendiğiniz için teşekkürler…” dedi.

Konuşmaların ardından canlı müzik dinletisi ile devam eden açılış konukların sohbetleri ile devam etti.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler