Adm-Gdz Elektrik ve TEDAŞ’tan Dijital Atölye protokolü
22 Aralık 2023, Cuma 06:27Tweet |
Adm ve Gdz Elektrik ile TEDAŞ Genel Müdürlüğü arasında, elektrik dağıtım sektörüne verilen tüm eğitimlerin zamandan ve mekândan bağımsız olarak verilmesini sağlayan TEDAŞ Dijital Atölye Sisteminin kullanımına yönelik iş birliği sözleşmesi imzalandı.
Gerçek hayatta karşılaşılan problemlerden yola çıkılarak üç boyutlu sanal ortamlarda oluşturulan sanal gerçeklik senaryoları ve bu senaryolar içerisinde kullanıcıların problemlerin çözümü için gerçekleştirebilecekleri çeşitli etkileşimleri içeren yazılım teknolojisiyle ilerletilen sistemde, önceliğin 'İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimlerinin olması planlanıyor. TEDAŞ bünyesinde hazırlanıp hayata geçirilen Dijital Atölye Projesi sektör ve şirket için önemli bir adım. Gdz Elektrik Genel Müdürü Uğur Yüksel, “Eğitimlerin daha etkili ve çarpıcı bir şekilde sunulması için teknolojiyi kullanarak gerçek hayattaki problemlerden esinlenerek üç boyutlu sanal ortamlarda oluşturulan senaryolar ve interaktif yazılım teknolojisiyle çalışma arkadaşlarımızın farkındalıklarını artırmayı hedefliyoruz. Bu protokol ile iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini de daha erişilebilir, etkileşimli ve öğretici hale getirerek çalışma arkadaşlarımızın daha güvenli bir çalışma ortamında olmalarını sağlamak adına önemli bir adımdır." dedi.
Yeni uygulama alanlarında yapmış oldukları çalışmaları sürdürürken eğitim alanında da teknolojik gelişmelerin takipçisi olduklarını ifade eden Adm Elektrik Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu, TEDAŞ’ın uygulamaya geçirdiği Dijital Atölye Sistemi ile sektörde önemli bir adım atılmış olduğunu söyledi. Enerji sektörü olarak tehlikeli bir iş sınıfında bulunduklarının altını çizen Bayramoğlu, “Özellikle elektrik dağıtım alanı enerji sektörünün sahada var olan en aktif kolunu oluşturuyor. Bu çalışmalar doğa olaylarından bağımsız her türlü koşulda devamlılık gösteriyor. Bu nedenle çalışma arkadaşlarımızın önce kendi can güvenlikleri için eğitimlerini aksatmadan sürdürmeleri bizler için önem arz ediyor.” dedi. Adm ve Gdz Elektrik Genel Müdürleri, “İş süreçlerimizi geliştirme noktasında sektörümüze destek olacak bu anlamlı projeyi hayata geçiren TEDAŞ Genel Müdürü Sayın Ömer Sami Yapıcı ve emeği geçen ekip arkadaşlarına teşekkür ettiler.”
(HABER MERKEZİ)

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Ege Denizi'ndeki deprem fırtınasıyla ilgili,

Aliağaspor FK, devre arası transfer çalışmaları kapsamında, Süper Lig

İzmir Büyükşehir Belediyesi kenti olası depremlere karşı dirençli

İzmir'de 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenler

İzmir'de, Aliağa’nın da aralarında bulunduğu 12 ilçede, 40 jeotermal

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek,

Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi, Dudaktan Kalbe, Yabancı Damat, Fedai,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bölge liman başkanlıkları bazında,

Aliağa Belediye Meclisi Şubat ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Aliağa

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K Grubu’nda Aliağa Petkimspor, evinde oynadığı,

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

İzmir Valisi Süleyman Elban, Ege Denizi'nde yaşanan depremlere ilişkin yaptığı

Demokrat Parti’den istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Salih Uzun, CHP’ye

Uzmanlar, Ege Denizi'nde yaşanan deprem fırtınasını değerlendirdi. Uzmanlara göre,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek uygulamaları arasına beslenme

Basketbol Süper Ligi 17’nci hafta mücadelesinde sahasında karşılaştığı

Nesine 3. Lig 3.Grup 18. Hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk ettiği

LOL yani League of Legends, VALORANT gibi oyunlar günümüzün en

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir 8.

AK Parti İzmir 8. Olağan İl Kongresi hafta sonu gerçekleştirildi. Kongrede

Yitiğin Adı Yok adlı öykü kitabı ve Bana Baharlar Getir adlı şiir kitabının

İzmir'in önemli sulak alanlarından Gediz Deltası'nın biyoçeşitliliği

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Dikili Belediye Başkanı

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi bir yılda 1334 vatandaşa ücretsiz hizmet

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi’nde 2025 yılının ilk meclis toplantısı

Yeni şarkısı “Sorma Bana”yı kısa bir sure önce On Air Music Co. markasıyla

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın (1 Şubat) yapılacak olan AK Parti 8. Olağan

Tüpraş, bu yıl 6’ncısını düzenlediği Nextremers programı ile genç

DEM Parti Aliağa İlçe Eşbaşkanı Veysel Özbay, TOKİ konutları şantiyesinde

Özel hastane yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Resmi Gazete’de yayımlanarak

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İzmir Körfezi'ndeki kirliliğe neden

Aliağa’nın Samurlu Mahallesi’nde bulunan TOKİ inşaatında meydana gelen

Aliağa Petkimspor, Basketbol Şampiyonlar Ligi K Grubu son 16 turu ilk maçında