131019098
19 Nisan 2024, Cuma

BARIŞ KLİNİK AÇILDI

6 Mayıs 2017, Cumartesi 06:42

     


İYİLİK... SAĞLIK... GÜZELLİK...

Aliağa'da her konuda olduğu gibi, sağlık alanında da yeni yatırımlar sürüyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Barış Çoban ve arkadaşları 'Aliağa Özel Barış Kliniği'ni hizmete açtı.

5 milyon lira harcanarak yapılan 1000 metrekare alanda yapılan klinikte; Kadın hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Medikal Estetik ve Psikoloji branşlarında hasta kabul ediliyor. Önümüzdeki süreçte ise; Estetik ve Plastik Cerrahi, Dermatoloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Kulak Burun Boğaz hastalıkları branşlarını hasta kabulüne başlanacağı belirtiliyor.

 

Yeni Mahalle Abdi İpekçi Caddesi üzerinde  törenle hizmete giren kliniğin açılışına; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz ile yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun, Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Salim İdris Keleşoğlu, doktorlar, eczacılar, sağlık kuruluşu temsilcileri ile seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Kliniğin önder kurucularından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Barış Çoban, Aliağa ve Bakırçay yöresine hizmet vermekten gurur duyduğunu belerterek başladığı açılış konuşmasında; “10 yıldır hizmet etmekten gurur ve onur duyduğum Aliağa halkına daha iyi hizmet edebilmek için farklı farklı dallarda kombine bir sağlık hizmeti sunabilmek adına  Barış Kliniği hizmete açmak istedik. Uzun süren bir hazırlıkla sağlıklı nesillerin başlangıcı olan Kadın Doğum Kliniği, yarınlarımız olan çocuklarımızın sağlıkla gülebilmesini sağlamak için  Çocuk Kliniği, yorgun argın koşuşturmalı çalışmanın yanına kendimize de vakit ayırma adına güzellik merkezinin estetik uzmanı ve ayrıca günümüz dünyasında ihtiyaç haline gelen  psikolog desteği ile siz Bakırçay Havzasına Aliağa'da hizmet verebilmek için yola çıktık. Desteğinizle her daim yanı başınızda olmayı amaç edindik" diyerek tüm destek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti.

ACAR, 'ALİAĞA'NIN SAĞLIK TESİSLERİNE İHTİYACI VAR'

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'da Aliağa'nın sağlık tesislerine ihtiyacı olduğunun altını çizerek başladğı konuşmasında; "Bu noktada kamu yatırımlarıyla, özel yatırımlarla inşallah Aliağa'da bu eksikliğimizi tamamlayacağız. Onun için bugün burada yaptığımız bu açılış Aliağamız açısından da önem arz ediyor. Ben bu kliniğin Aliağa'mıza hayırlar getirmesini diliyor ve Doktorumuzun dediği gibi 'İyilik, sağlık ve güzellik getirmesini diliyorum" diyerek Kliniğin Aliağa'ya hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından; Dr.Barış Çoban Kliniğin kurdelesini Belediye Başkanı Serkan Acar ve Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ile birlikte kastiler.  Ardından Dr.Çoban davetlilere kliniği gezdirerek bilgiler verdi.

ORHUN 'ARAŞTIRMA YAPANLAR VAR'

Açılışta sorularımızı yanıtlayan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun, "Sağlıkta çeşitliliği yakalamak güzel bir şey. Aliağa'da devlet kurumları olarak yeterince hizmet veriyoruz. Ama özel sektöründe Aliağa için önemi büyük. Tabi özel sektörde sağlıkta çeşitliliği sağlıyorlar" diyen Orhun Barış Klinik ile birlikte Aliağa'nın  güzel bir kurum kazandığının altını çizerek "Daha iyilerini de bekliyoruz" didi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun, Aliağa'da yeni sağlık yatırımları için başvuran var mı? sorumuza ise "Çeşitli kurumların çalışmaları ve araştırmaları var ama, daha müracaat aşamasında olan yok" dedi.

 

GÖRÜNTÜLÜ HABER

 

(ŞAHAP AVCI) 

 

 







 
Son Eklenen Haberler