131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Eczanelerde, aktarlarda vitplus iyot damlası satılıyormu?

21 Şubat 2017, Salı 09:22

     


Çok duyulan ya da herkes tarafından bilinen bir şey değildir vücudumuzun iyot ihtiyacı ya da dengesi. Günümüzün en büyük problemlerinden olan aşırı kiloluluk ya da tıp dilinde obezite olarak adlandırılan hastalıktan birçok insan dert yanmaktadır. Zayıflamak için herkes kendince yöntemlere başvurmakta ya da diyetisyenlerin kapılarını aşındırmaktadırlar. Bu durumdan çok rahatsız olan insanlar ya da çok küçük yaşlarda kilo problemi yaşayan insanlar sosyal yaşamlarına ayak uydurmakta zorluk çektiklerinden dolayı ya da giydiklerini kendilerine yakıştıramadıkları, özgüvenlerini kaybettikleri için ya da etrafındaki insanlar tarafından dalga geçilecek boyutlara geldikleri için birçok güvenilir ya da güvenilmez her şeye başvurmaya başlamışlardır. Bunu fırsat bilen birçok insan yararlı yararsız ürünler oluşturmaya başlamıştır. Fakat sağlıklı kilo vermek ve bunun yanı sıra daha da önemlisi kalıcı kilo vermek için en etkili çözüm iyot damlasıdır. Çok duyulan ya da herkes tarafından bilinen bir şey değildir vücudumuzun iyot ihtiyacı ya da dengesi. Fakat insanların kilo almalarının en büyük sebeplerinden birisi de tiroit bezlerinin vücut için gerekli iyotu sağlayamamasından kaynaklanmaktadır. Vücudumuzdaki iyot miktarı düşerse tiroit bezlerinin az çalışmasından dolayı yediklerimiz çok yavaş sindirime uğratılacağından aşırı kilo almalar ya da yağlanmalara maruz kalınabilir. Tiroit bezlerinin çok çalışması da tersi yönde zarar vermektedir ki vücuda o durumda da aşırı zayıflamalar yaşanır. Fakat bunları tedarik ederken de markasına ya da nasıl, nerede üretildiğine dikkat etmek gerekir. Normalde de çok pahalı bir ürün olmayan iyot damlası çoğu yerlerden sağlanabilir. Türkiye'de de satışa sunulan iyot damlası https://orjinaliyotdamlasi.com/ adresinde satılmaktadır.

En Çok Tercih Edilen İyot Damlaları

Bir ürün alırken ne olursa olsun kullandığımız her şeyde geçerlidir fakat bu tarz tedavi yöntemlerinde ya da gıda türlerinde markadan da ziyade içinde neler olduğuna hangi koşullarda üretildiğine dikkat etmek gerekmektedir.

  1. VitPlus İyot Damlası
  2. Optimox lodoral Yüksek Etkili İyot
  3. Biotics Araştırma- Sıvı İyot
  4. Detoxadine

Vitplus iyot damla kullananlar

Bunların yanı sıra birçok markada ürünler vardır. İnce eleyip sık dokuma sonucunda en çok tercih edilen VitPlus İyot damlasıdır. https://orjinaliyotdamlasi.com/iyot-damlasi-kullanici-yorumlari/ sayfamız üzerinden iyot damlası kullananların yorumlarını inceleyebilirsiniz. Her yerden tedarik edilebilecek şekilde yaygınlaşmıştır. İnternetten alınabileceği gibi eczanelerde de kolaylıkla ulaşılabilir. Aktarlar da bu ürünler için doğru adreslerdir. Vitplus'ın resmi sitesi de vardır ki oradan da güvenilir bir şekilde alışveriş yapılmaktadır.

İyot damla zararları nelerdir?

Doğal bir şekilde üretilen iyot damlası herhangi bir zarar vermemektedir. Fakat herkes istediği gibi istediği zaman kullanamaz, kullanmamalıdır. Örneğin; hamile insanlar kullanmamalı, 18 yaş altındaki çocuklar da doktor kontrolü dışında kullanmamalılar. Aslında herkes kullanmadan önce doktora danışmalıdır. Kalp rahatsızlığı ve tansiyon hastalığı olan insanlar da yine doktor kontrolünde kullanmalılar. Bu ürün bir ilaç gibi düşünülmemelidir ki bu yüzden de daha önceden kullanılan herhangi bir ilaç varsa onun kesilmesine de gerek yoktur. Günde bir bardak suya 2-3 damla aralığında kullanılmalıdır. Şu ana kadar kullanan insanlar arasında herhangi bir yan etki görülmemiştir doğal yapısıyla tercih edilenler arasında en üst sıradadır. iyot damlası fiyatları 46 liradan başlamaktadır ve orjinal faturalı olarak resmi satış sitemiz üzerinden satılmaktadır. (Reklam-Advertorial)







 
Son Eklenen Haberler