Hamza Dağ’dan muhalefete çağrı: “Bahane bulmayın”
2 Ocak 2023, Pazartesi 06:10Tweet |
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, muhalefetin yapılan güzel işlere bahane bulmak için uğraşmaması, ülkenin kazanımı olan bu güzelliklerle mutlu olması gerektiğini söyledi.
Buca Işılay Saygın Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen partiye katılım töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Nazilli'de bir restorandaki patlama ve Bornova'da vinç kazasında vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi. 2023 seçimlerine gidilen süreçte hemen her ilçede partiye katılım törenleri düzenlediklerini ifade eden Dağ, Gemlik'te Togg fabrikasını, Artvin'de Yusufeli Barajı'nı açtıklarını, ocak ayında da Bandırma'da bor karbür fabrikasının açılışını yapacaklarını aktardı. EYT ve 3600 ek gösterge sorunlarının da çözüldüğünü, vatandaşları enflasyon altında ezdirmeme kararlılığının görüldüğünü anlatan Dağ, Karadeniz doğalgazı, Gabar petrolü ve Mersin'deki nükleer tesisle enerji sorununun çözüleceğini söyledi.
“Kendi vatandaşının menfaatini koruyan bir Türkiye”
Rusya-Ukrayna Savaşı'nda yürüttükleri denge politikası sayesinde hem Rusya hem Ukrayna ile konuşabilen, bu sayede arabulucu rolünün yanı sıra kendi vatandaşının menfaatini koruyan bir Türkiye'nin var olduğunu dile getiren Dağ, şöyle konuştu: "Denge politikası yaptığımızda 'Siz de yaptırımlara katılın, siz de Avrupa gibi olmalısınız.' diyen o CHP ve İYİ Parti genel başkanlarını dinleseydik, ne olurdu? Bu yaz turizmde efsane bir yaz geçiremezdik. Savaş başladığında çok bilmiş ekonomistler, CHP'nin IMF özentili ekonomistleri, 'Bu sene turizm de olmaz.' diyordu. Allah’a şükür o dediklerinin hiçbiri gerçekleşmedi. Ve gerçekten çok hareketli geçen turizm sezonu devam ediyor. Rusya, Ukrayna, Almanya, İngiltere vatandaşlarının tercih ettiği ülke Türkiye oldu. Sene sonu itibarıyla 50 milyar dolara yakın turizm geliri elde edeceğiz. Tahıl sorunu konusu eğer Cumhurbaşkanımız bu arabuluculuğu yapmasaydı çözülebilir miydi? Böyle bir ihtimal var mıydı? Rusya-Ukrayna Savaşı'nı dünyada bitirecek bir tane lider var. Siz söyleyin kimdir bu diye. Bunu Recep Tayyip Erdoğan mı, Biden mi, Putin mi, yoksa Kemal Kılıçdaroğlu mu bitirir?"
“Güzel işlere bahane bulmak için uğraşmayın”
Ülkesini seven herkesi hizmet kervanına beklediklerini anlatan Dağ, "Muhalefete ve muhalefete bugüne kadar oy verenlere seslenmek istiyorum. İki mesajım var. Birincisi, gelin güzel işe bahane bulmak için uğraşmayın; gelin Togg'dan, doğal gazdan, barajlardan, şehir hastanelerinden mutlu olun, bunların hepsi sizin mutlu olacağınız, bu ülkenin kazanmış olacağı güzellikler. Bunlara bahane bulmayın. Siz de bu mutluluğa katılın. İkincisi, gönülden bugüne kadar CHP'ye, İYİ Parti'ye, HDP'ye destek vermiş, ülkeyi seven, büyümesinden mutlu olan hemşerilerim, gelin bu hizmet kervanına, bu güzelliğe, bu eser siyasetine siz de dahil olun." ifadelerini kullandı. Törende farklı partilerden, ilk defa oy kullanacak gençlerden ve ilk kez bir partiye üye olanlardan oluşan toplam 70 kişiye parti rozetleri takıldı. Törene AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Mahmut Atilla Kaya ile İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de katıldı.
(AA)

MHP İzmir İl Başkanlığı Yerel Yönetim Çalıştayı gerçekleştirdi.

Aliağa’daki muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen MHP İzmir Milletvekili Tamer

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6-14 yaş arasında çocuğu olan ihtiyaç

İzmir merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda suç işlemek amacıyla örgüt

Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre 31 Mart yerel seçimleri takviminin

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Çağatay Güç, parti ilçe

Ekimde metrekareye 5 kilogramla Türkiye'de en az yağış alan il İzmir'de,

Parfüm Notaları Nedir? Parfüm Notalarının Tanımı Parfüm notaları,

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Sayıştay’ın kamu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, akaryakıt kaçakçılığına yönelik

İstanbul, Türkiye'nin kültürel ve ekonomik başkenti olarak hem

Adalet ve hukuk krizi ile ilgili basın açıklaması gerçekleştiren CHP

SOCAR Türkiye ve Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU)

2012 senesinde yürürlüğe girmiş olan 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği

Hepimiz marketlere gittiğimiz zaman bu ürünlerin hangi aşamalardan geçerek

Barış Eroğlu, CHP’den Aliağa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını

Ümit Devran, CHP’den Aliağa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını

Erol Güngör, Aliağa Belediye Başkanlığı seçimleri için CHP

Aliağa Belediyesi Spor Okulları bünyesinde eğitim gören sporcuların başarıları

İzmir'de terör örgütü PKK/KCK üyeleri ile ailelerine

Petpal, evcil hayvan sahiplerine çeşitli ve kaliteli mama seçenekleri

Günün her saati, herhangi bir yerde aracınızın anahtarlarını kaybetmek veya

Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği’nin (AFADER) 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

TFF 3. Lig 1.Gruptaki 12.Hafta müsabakasında deplasmanda Ayvalıkgücü

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında deplasmanda Fenerbahçe

Kıbrıs, güzel plajları, tarihi zenginlikleri ve eşsiz kültürel deneyimleriyle

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar

CHP Aliağa İlçe eski yöneticisi Ilgın Kavaklıoğulları, partisinden Aliağa

İzmir’de yıllarca progressive metal yapmış olan müzisyenlerin Türkçe

İzmir merkezli 10 ildeki operasyonlarda şüphelilerin yasa dışı bahis ve suçtan

24 Kasım Öğretmenler Günü Aliağa’da etkinliklerle kutlandı. 24