131019098
26 Nisan 2024, Cuma

İLÇE BAŞKANLIKLARINDA DEĞİŞİM YOK

8 Haziran 2019, Cumartesi 07:38

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ilk olarak 31 Mart yerel seçimlerinin analizinin yapılacağını ve sonrasında yol haritasının hazırlanacağını aktardı. Sürekli, son günlerde gündemde olan ‘AK Parti İzmir ilçe başkanlarında değişime gidilecek mi?’ konusuna da açıklık getirdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından gerçekleşecek teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İlk olarak masaya 31 Mart yerel seçim sonuçlarını yatırmaya hazırlanan İl Başkanı Sürekli sonraki 4 yılda herhangi bir sandık mesaisi yaşanmayacak olmasından dolayı kolları yeni yol haritası için sıvadı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aydın Şengül’ün istifası sonrasında il başkanlığına atanan ve geçtiğimiz günlerde yürütme kurulunu da oluşturan Sürekli, ilçe başkanları noktasında değişiklik yapacağının kulislerde iddia edilmesine de açıklık getirdi.

“İstanbul’a gideceğiz”

Sürekli partideki gündemin İstanbul olduğunu aktarırken İzmir Milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek vereceklerini söyledi. Sürekli, “İzmir teşkilatı olarak İstanbul’a gideceğiz. Bunun yanında İzmir’de rutin teşkilat çalışmalarımız devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

“Gündemimizde değişim yok”

‘İlçe başkanlarında değişikliğe mi gideceksiniz?’ sorusunu yanıtlayan Sürekli, “Gündemimizde ilçe başkanlarımızın değişimiyle ilgili bir gelişme yok” diye konuştu. Analizler yapacağız. 31 Mart’ı analiz edeceğiz ki eksikliklerimizi, yetersizliklerimizi görerek yeni yol haritası hazırlayacağız. Bizim rutin çalışmalarımız var. Onlara devam edeceğiz. Parola gece gündüz demeden çalışmak olacak” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler