131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

AK KADINLARDAN DİLİPAK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

12 Ağustos 2020, Çarşamba 07:01

     


İzmir, Aydın, Uşak ve Manisa'daki AK Partili kadınlar, köşe yazarı Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu.

İzmir, Aydın, Uşak ve Manisa'daki AK Partili kadınlar, Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Dilipak’ın kaleme aldığı ‘AK Papatyalar’ başlıklı köşe yazısı hakkında suç duyurusunda bulundu. AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kadınlara yönelik her türlü şiddetin, katliamın ve hakaretin karşısında durduklarını söyledi.

“Partili kadınların iffetine ve namusuna yönelik hiçbir hakareti kabul etmiyoruz”

Partili kadınların iffetine ve namusuna yönelik hiçbir hakareti kabul etmelerinin mümkün olmadığını vurgulayan Büyükdağ, "Bu sebepten dolayı, AK Parti Genel Merkezimiz, partimizin kadınlarına yönelik hakaret, çirkin yakıştırma ve yazıları ile yapmış olduğu saldırılardan dolayı Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Dilipak aleyhine yargıya başvurmuş olup, hukuki takip için dava açılmış bulunmaktadır." dedi. Büyükdağ, AK Parti'nin aile birliğini korumak ve kadına yönelik şiddetle mücadele etmek amacıyla bugüne kadar çok önemli düzenlemeleri hayata geçirdiğini ifade etti. Toplantıya katılan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da kadınların üzerinden siyaset yapılmaya çalışıldığını belirterek "Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman kadını siyasetin öznesi olarak kabul etmiştir. O yüzden bunların hiçbirisine izin verilmeyecektir. AK Partili kadınların sahada ve genel siyasette yapmış olduğu hizmet ortadadır zaten." şeklinde konuştu.

(AA) 







 
Son Eklenen Haberler