131019098
19 Nisan 2024, Cuma

İzmir’de Güvenilir Lazer Epilasyon Deneyimi Buz Lazer

2 Eylül 2021, Perşembe 13:51

     


Lazer epilasyonun dezavantajlarının geliştirilmiş yöntemi olan Buz Lazer, İzmir Lazer Epilasyon merkezlerinde hızla yayılmaktadır. Ağrısız ve güvenli bir uygulama olduğu için çok tercih edilen Buz Lazer, Lazer Epilasyon İzmir merkezleri arasında öne çıkmaktadır.

Gelişmiş Teknolojileri ile Yeni Nesil Lazer Epilasyon: Buz Lazer

Dünyanın önde gelen lazer üretici firması olan Alma Lsers tarafından geliştirilen ve Türkiye’de Buz Lazer Platinum olarak lanse edilen Soprano Ice Platinum ve Soprano Ice Titanium cihazları günümüzün en gelişmiş, güvenli, hızlı ve etkili lazer epilasyon cihazlarından biridir. Etkili, güvenli, ağrısız, yan etkisiz, konforlu ve hızlı bir lazer epilasyon deneyimi için tıbbi lazer teknolojindeki son yeniliklerin deneyimle birleştirmesiyle tasarlanmıştır. Buz Lazer cihazlarında kullanılan 3 dalga boyunu da (Alexandrite, Diode ve Nd:YAG ) tek bir sistemde bulundurmanın avantajı ile bronz ten dahil tüm cilt renklerinde, ayva tüyler dahil tüm kıllarda etkili lazer epilasyon uygulaması mümkün olmaktadır.

Özellikle koyu renkli ciltlerde travmaya neden olabilecek enerjilerin kullanımı yerine patentli SHR ütüleme tekniğiyle kademeli ısıtma sağlanmaktadır. Bu sayede cilt zarar görmeden kıl kökleri etkin bir şekilde tahrip edilebilmektedir. Ciltte oluşabilecek yanık, kabuklanma, renk değişimleri gibi yaşanabilecek yan etki riski minimuma indirilmiştir.

Buz Lazer epilasyon uygulaması boyunca cildi serinleten gelişmiş bir kompakt soğutma Ice teknolojisine sahiptir. Lazer enerjisi etkili bir şekilde kıl folikülünü tahrip ederken, uygulama başlığının sahip olduğu soğuk safir ucun cildi -3 dereceye kadar soğutarak hiç ağrı duyulmaması sağlanmaktadır. Ayrıca Ice Teknolojisi ile cilt yüzeyinde yanık oluşma riski minimum seviyeye indirilmektedir.

2X1 cm tarama alanı ile uygulama süresi kısaltılmıştır. Bu sayede lazer epilasyon seansları oldukça kısa sürede bitmektedir. Tüm bu avantajlar sayesinde İzmir lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer tercih edilmektedir.

Kol Lazer Epilasyon

Kol kıllarından kurtulmak için ağda, jilet, tüy dökücü kremler gibi geçici yöntemler yerine kalıcı bir çözüm için en ideal yöntem Buz Lazer’dir. Buz Lazer, kol kılları ile mücadelenin en etkili, güvenli, hızlı ve kalıcı yöntemi olarak kadın erkek herkesin tercihi olmaktadır.

Kol bölgesindeki kıllar diğer vücut bölgelerine göre daha cılız bir yapıda görülmektedir. Özellikle kadınların kol kılları erkeklere göre oldukça ince ve çoğunlukla tüy şeklindedir. Kadınlar kol kıllarından tamamen kurtulmak için, erkeklerde ise daha çok kol kıllarını seyrekleştirmek için Buz Lazer epilasyonu talep etmektedir.

Güvenilir Lazer Uygulama Merkezlerine Nasıl Ulaşılabilir?

Buz Lazer çok fazla tercih edilmesiyle birlikte, uygulaması güvenilir olmayan, periyodik bakımları yapılmayan makineler ve uzman olmayan deneyimsiz kişiler tarafından yapılmaya başlanmıştır. Yanık oluşumu, lekelenme, ayva tüylerin aktivasyonu gibi olası yan etkilerin ortadan kaldırılması amacıyla cihaz bakımlarını zamanında yaptırmayan veya orijinal yedek parça kullanmayan merkezlerin çıkarılmasıyla bir liste oluşturulmuştur.

FDA onayına sahip ve Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı olan makinelerin kullanıldığı merkezleri bulmak ve İzmir Lazer Epilasyon Fiyatları için size en yakın Gerçek Buz Lazer merkezine ulaşabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler