131019098
28 Nisan 2024, Pazar

Kapalı Alanlarda Hava Temizleme Cihazlarıyla Etkili Temizlik: Havam Temiz

3 Ağustos 2021, Salı 13:22

     


Havam Temiz, kapalı alan ve yüzeylerin partikül, küf ve virüslerden korunabilmesini mümkün kılan hava temizleme cihazları sunmaktadır. Bu cihazların her biri, pek çok kapalı alanda kullanılabilmekte ve alanın temiz bir hal almasını sağlamaktadır. Müşteri odaklılık ve güvenirlik ilkeleri dahilinde faaliyetlerini sürdürmekte olan firma, sektörde fark yaratan bir konumda yer almaktadır. Aşırı nem etkilerine yönelik etkili filtresi ile hava temizleme cihazları, efektif bir koruma sağlamaktadır. Cihazlarda kullanılan filtreler, en etkili filtreleme sistemlerinden biri olan fakat 0.3 mikron altındaki partikülleri tutamayan Hepadan çok daha etkilidir.

Profesyonel, Kaliteli ve Kurumsal Hizmet

Kurumsal hizmeti ilke edinen ve müşteri memnuniyeti dahilinde hareket eden Havam Temiz, kapalı alanlarda çok daha temiz bir hava solunması adına yoğun bir çalışma içerisinde bulunmaktadır. Bu bağlamda alanında uzman ve yeterlilik seviyeleri yüksek personellerle çalışılmakta ve en iyi hava temizleme cihazlarının üretimi sağlanmaktadır. Firma tarafından üretilen cihazlar; alışveriş merkezleri, güzellik salonları, hastaneler, işyeri ve konutlar, konaklama, eğitim merkezleri, üretim alanları, atık merkezleri, restoran ve kafelerde rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Kapalı alanlarda kullanılan bu cihazlar, korona virüsten efektif bir şekilde korunmayı da olanaklı hale getirmektedir. Küf, bakteri, virüs, uçucu organik bileşikler; cihazlar sayesinde kısa süre sonra giderildiği için hava temizleyici ürünlerinin kapalı alanlar için bir hayli önemli olduğunu belirtmek olanaklıdır.

Son Teknolojik Alt Yapı, Efektif Ürünler

Teknolojiyi oldukça başarılı bir şekilde kullanan Havam Temiz, efektif hava temizleme cihazları üretmektedir. Bu cihazların her biri üniversite laboratuvarlarınca test edilmekte olup firma, onaylı belge ve sertifikalar almaktadır. Çevre sağlık sertifikası ve mükemmellik sertifikası, firmanın sunmuş olduğu ürünlerin üniversitelerce onaylanmış bulunduğunu gözler önüne sermektedir.

Kapalı alan ve yüzeylerde sterilizasyon sağlanabilmesi adına sunulan hava temizleme cihazları, kapalı alanlarda etkili sonuçlar vermektedir. Profesyonel ve kurumsal hizmet anlayışını benimsemiş olan Havam Temiz, sunmuş olduğu hava temizleme cihazları ile sektörde ön planda yer almaktadır. Teknolojinin merkezde yer aldığı bu cihazlar, en etkili temizlik işlemlerinin gerçekleşebilmesi adına oldukça işlevsel ve kullanışlıdır.

 







 
Son Eklenen Haberler