131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

Resim Aşkı

10 Nisan 2021, Cumartesi 19:33

     


Bazı insanlar resim yapmayı çok sever. Bunların çoğu doğuştan gelen yetenekleri ile yaparken bazı insanlar sonradan kendi çabaları ile resim yaparlar. Bu tür insanlar resim yaparak kendilerini daha iyi ifade ederler. Resimleri bittikten sonra resmi saatlerce inceler ve varsa yaptıkları hataları kontrol ederler. Bir daha ki resimde yapılan hata tekrarlanmaması açısından bu kontrol önemlidir. Wombhobby resim severlere kolay yoldan resim yapmayı öğrenmesine yardımcı olur.

Resim ve Yaratıcılık

Kimisi bir portre resmi yaparken kimisi güzel bir manzarayı resmetmek ister. Fakat resim yapmak yeteneğin yanı sıra yaratıcılık da gerektiren bir iştir. Özellikle en iyi boyama tekniği olan yağlı boyayı kullanmak ustalık gerektiren bir iştir.

Yağlı Boya Resimleri

Özellikle manzara resmi yaparken yağlı boya kullanımı çok zordur. Çünkü doğada onlarca renkle karşılaşmak mümkün. Yeşilin ve mavinin farklı farklı tonları mevcuttur. Bu renkleri kağıda dökmek için yağlı boyanın incelmesi gerekiyor. Bu da iyi bir inceltme tekniği ile olur.

Yağlı Boya Teknikleri

Boya inceltme yağlı boya için vazgeçilmezdir. Eğer resimde renk tonları farklı olmazsa resmin inceliği ortadan kalkacaktır. Bu uygulamanın dışında boyamada vernik, soldurma ve vernik sistemler de bulunuyor.

Boyamanın Kolay Öğrenme Teknikleri

Resim yapmasını bilmeyen fakat yapmak isteyen kişiler için womb hobby sitesi bulunuyor. Sitede boyama sistemleri hakkında genel bilgiye ulaşmak mümkün. Fakat asıl hizmet müşterilerine hazır resim ve setlerle boyama yaptırıyor olması. Sitede boyasız şekilde bekleyen resimlerden birini aldığınız zaman 3 adet farklı boyutlarda boyama fırçası, askı aparatı ile birlikte boyama ile ilgili kullanma kılavuzu gönderiyorlar. Resmin üzerindeki rakamlar sayesinde renk ve tonları ayarlayıp boyama işlemini yapmanız sağlanıyor. Bu sayede boyama işlemini daha kolay ve daha hızlı öğrenebilirsiniz. Ayrıca sitede onlarca manzara resimleri, kedi köpek ve aslan gibi hayvan figürleri, doğada karşılaştığımız onlarca çiçek resimlerinin yanı sıra geçmişten günümüze kadar yapılan bir çok ünlü esere de rastlamak mümkün. Bu seçeneklerden yapmayı istediğiniz resmi alarak çok güzel çalışmalar yapabilirsiniz. Bu sayede hem resim yapma yolunda önemli bir adım atmış oluyorsunuz hem de keyifli bir vakit geçirerek bir sanat eseri ortaya koyabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi incelemek için: https://www.wombhobby.com/







 
Son Eklenen Haberler