131019098
19 Mart 2024, Salı

THODEX SİZLER İÇİN İYİ BİR SEÇİM

16 Ekim 2020, Cuma 14:30

     


Thodex kripto para borsasının seçenekleri arasında yer alır fakat gerek Thodex dünyasının sadeliği gerekse yatırımcı dostluğu göz önüne alındığında sizler için en iyi seçim olduğunu kanıtlamaktadır. Konseptindeki sadelikle, yatırımcıya kazandıran anlayışıyla, tekniksel anlamdaki alt yapı sisteminin mükemmelliği ve müşteri odaklı güven sistemiyle birkaç yıl önce kurulmuş olan Thodex sizler için en iyi kripto para borsası sitesi olma özelliğini kazanmıştır. Eski adıyla Koineks olan Thodex yatırım borsanız yalnızca 4 yıl öncesinde kurulmuş ve yeni ismi aynı zamanda yeni konseptiyle sizlere hizmette sınır tanımadığını göstermiştir. Diğer firmaların aksine sadece veri akışı odaklı değil kullanıcılarını tam bir aile konsepti çerçevesinde değerlendirdiği için hediyeler ve bu hediyeleri dağıtmak için kullanıcıları arasında seçim yapmak zorunda kalan kampanyaları sizlerle buluşturmaktadır. Çekiliş yoluyla kazandıran değerli kullanıcıları için kampanya sistemini sık sık uygulayan Thodex yatırım şirketiniz kampanya odaklı kazandırmaya devam ediyor.

Hem Kripto Para Hem Thodex Kazandırıyor !

  Kripto para yatırım markanızı hem sektördeki 4. yılına girmesi hem de A.B.D.’den almış olduğu FinCen MSB lisansı sayesinde kullanıcılarına ayrıcalıklı hizmet sunmaktadır. Müthiş özelliklere sahip her ayrıntıya sahip olan bir platform sunduğunu ayrıcalıklı bir kampanya ile açıklamak istemektedir. Bundan dolayı Thodex USA şirketimiziz düzenleyeceği bir çekiliş kampanyasını sizlerle buluşturacaktır. Bu dev kampanya ile Thodex kripto para yatırım borsamıza üye olan ve alım satım işlemlerini platformumuz üzerinden yapan kullanıcılara çekiliş ile

  • 1 Adet Porcshe Panamera 4
  • 100 Adet Apple Watch
  • 50 Adet Sony PlayStation 4
  • 30 Adet iPhone 11
  • 30 Adet Samsung S10
  • 50 Adet Macbook Air
  • 500 Adet Thodex Hediye Kiti (Bluetooth hoparlör, mobil şarj aleti, defter-kalem seti, termos)

hediyeleri verilecektir.

Thodex USA şirketi tarafından hediyeyi kazanan üyemizin bulundukları ülkede hediyeler teslim edilecektir. Bu kampanyanın Türkiye ve ABD başta olmak üzere tüm dünyada dijital ve basılı yayın mecraları kullanılarak tanıtımı gerçekleştirilecektir. Türkiye’de billboard’lar, ulusal ve sektörel TV kanalları, gazete ve dergiler (online ve basılı), sosyal medya mecraları ve arama motorlarında sponsorlu reklamlar, sosyal medya mecralarındaki influncer ve celebrity tanıtımları ve daha birçok sosyal alan kullanılarak tanıtım gerçekleştirilecektir. Bu hediyelerimizden çekilişlerimize katılarak faydalanmanız mümkündür. Tek yapmanız gereken Thodex kripto para sitemize üye olup halk dilinde sanal para olarak bilinen Kripto paralarınızı sitemizin borsa platformu içerisinde bozdurmanız bunları yaparken de uygun miktarlarda yatırım rakamlarını gerçekleştirmiş olmanızdır. Kampanyamızdan faydalanmak isteyen kullanıcılarımız için katılım koşulları şu maddelerden ibarettir.

Thodex Dev Çekilişi için Kampanyaya Katılım Koşulları

 

•             Üçüncü Seviye üyeliğini tamamlayan her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı, 10.000,00 TL veya 10.000,00 TL’ye eş değer olan kripto varlık ya da dolar hacmine ulaşan her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı.

 

•             Affiliate sistemine kayıtlı olup da bu sistem aracılığı ile “www.thodex.com” isimli platformuna 3. Seviye üyeliğini tamamlamış 5 yeni üye kazandıran her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı  verilecektir.

 

•             Söz konusu ikramiyelere dair vergi ve gümrük giderleri bulunduğu ülkenin mevzuatına uygun olarak talihli tarafından karşılanacaktır.

 

•             Thodex çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

 

•             Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

 

•             Katılımda verilen bilgilerin güncelliği, doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Thodex sorumlu tutulamaz.

 

•             Bu çekilişe katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

KAYNAK : https://www.thodex.com/tr/cekilis

KAYNAK : https://www.thodex.com/tr/market/BTC-TRY

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler