131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

Sürücü Kursu Merkezi

19 Ocak 2024, Cuma 13:23

     


Modern teknik ve teknolojileri kullanan merkez İstanbul’un en iyi eğitim kurumları arasındadır. Ehliyet kursu adayları gerekli eğitimler sayesinde sürüş deneyimi elde edebiliyor. Güvenli ve dikkatli sürüş için sizde sürücü kursu ile iletişime geçebilirsiniz. Bu alanda uzman kadrosuyla hareket eden eğitim kurumu yetkin sürücüler yetiştirmeye devam ediyor.

Sürücü Kursu

A, A1, A2, B, C, D, D1, CE ve B Engelli sınıfı direksiyon eğitiminde kullanılan sertifikaların tamamıdır. Sizde teorik ders rahatlığı, sınıflar teknolojinin gerektirdiği tüm eğitim desteğini sürücü kursu merkezinden alabilirsiniz. Uzun zamandır İstanbul üzerinde faaliyet gösteren sürücü kursu merkezi sizleri bekliyor. Kurs merkezi trafik eğitimini azami kalitede tutmak adına maddi kaygıları bir yana bırakarak hareket ediyor.

Sürücü Kursu Hizmet Belgeleri Nelerdir?

Sürücü belgesini almadan önce bazı belgeleri bulundurmanız gerekir. Bu belgeler;

  • Nüfus Cüzdanı
  • 2 Biometrik Fotoğraf
  • Öğrenim Durum Belgesi
  • Sağlık Raporu
  • Adli Sicil Kaydı
  • Kan Grubu Kartı
  • Evlilik Cüzdan Fotokopisi

Ehliyet için gerekli evraklarınızın hazır olması olduğu zaman ehliyet için başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca belge konusunda sürücü kursu sizlere gereken desteği verecektir. Kurulduğu günden itibaren eğitime verdiği önem merkez bugüne kadar binlerce başarılı kursiyer yetiştirmiştir.

Hangi Ehliyet Kursunu Almalıyım?

Ehliyet almak isteyen herkes şimdi sürücü kursu merkezine kayıt gerçekleştirebilir. Hangi ehliyeti almak istediğinize henüz karar şimdi sürücü kursu ile iletişime geçebilirsiniz. Araba, motor, otobüs veya tır kullanmak için farklı ehliyetler alınması gerekir.

  • A1, A2 ve A sınıfı motor
  • B Sınıfı Ehliyet araba
  • D Sınıfı Ehliyet otobüs

Kurs merkezinde A1-A2, B ve diğer sürücü eğitimleri başarılı şekilde verilir. Sürüş eğitimi uzman hocalar tarafından akan trafikte gerekli desteği alabilirsiniz.

Sürücü Kursu Fiyatları

Sürücü belgesi ya da ehliyet karayolunda taşıtların kullanılmasını sağlar. Ehliyet almak için mutlaka kurslara kayıt yaptırmanız gerekir. 2024 yılında sürücü kursu fiyatları alınacak ehliyete göre değişebilir. Sizde belgeti almak isterseniz sürücü kursu merkezine başvuru yapabilirsiniz.

Ehliyet kişilerin araba kullanmasına olanak sağlayan bu belgeye olan talep her geçen gün artmaya devam ediyor. Günümüzde en çok B sınıfı ehliyet alınmaktadır. Ehliyet hakkının doğması durumunda ehliyet harç ücretinin de ödenmesi gerekir. Günümüzde sürücü kursu fiyatları hesaplanırken devlete ödenen miktarlar eklenmemektedir. Ehliyet almak için sürücü kursu ve ehliyet harçları 20.000 TL ödeme yapmanız gerekebilir. 

Her kursun farklı özellikleri, fiyatları ve hizmetleri bulunur. Bu durum sürücü kursu fiyatları ve diğer ödeme kalemlerinin değişmesine neden olabilir. Sürücü kursu merkezi sizlere bu konuda en uygun fiyatlı çözümleri sunabilir.

Neden İstanbul’da Direksiyon Dersi Almalısın?

Trafikte nitelikli sürücüler yetiştirmek için çalışmalarını gerçekleştiren sürücü kursu merkezi İstanbul’da en özel güzergahlar üzerinde özel direksiyon dersi vermektedir. İstanbul’da direksiyon dersi alarak karmaşık trafikte nasıl hareket edeceğinizi iyi bilirsiniz. Bununla beraber sürücü kursu seçiminde özel direksiyon dersindeki başarısına da odaklanmalısınız. Direksiyon dersleriniz için en uygun desteği burada bulabilirsiniz.

Özel Direksiyon Eğitimi Nerede Yapılır, Güzergah Nasıl Belirlenir?

Öğrencinin durumuna göre eğitmenler özel rotalar oluşturabilir. Farklı trafik durumlarına, göre yapılacak özel direksiyon dersi ile başarı en iyi şekilde sağlanır. Kurum üzerinde eğitim alan sürücü adaylarına merkez başarı odaklı destek vermektedir.

Özel Direksiyon Dersi Aldıktan Sonra Kaç Saatte Trafiğe Çıkabilirim?

Özel direksiyon dersini sürücü kursu üzerinden alan kişiler başarıya ulaşır. Yaklaşık olarak 10 saat özel direksiyon dersi alan kişiler trafikte yerini alabilir. Sürücü kursu bu konuda nitelik çözümler sunarak insanların sağlıklı bir şekilde araç sürmesine yardımcı olmaktadır.

İstanbul üzerinde sektördeki tecrübesi, deneyimli ve alanında uzman öğreticileri ile beraber hareket eden kurs merkezi ehliyet sınavlarında başarıya ulaşmanızı sağlıyor. Sürücü Kursu sizlere, özel direksiyon dersi vererek trafikte güvenlik bir şekilde seyir etmenizi sağlıyor. Bu adres üzerinden kurs merkezi ile iletişime geçerek aklınıza takılanları da sorabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler