131019098
19 Mart 2024, Salı

Gece Kremi Uygula Güzel Uyan

29 Haziran 2020, Pazartesi 12:32

     


Her gece temizleyin ve uygulayın.

Uzun bir çalışma gününden kaç kez eve geldiniz ve sadece cildinize sıfır saygı göstererek kendinizi yatağa atmak istediniz? Bu noktada, makyajı kaldırmak bir dağa tırmanmaktan daha zor görünüyor ve gece kremi uygulamak bir maraton koşmak kadar zor geliyor. Gece güzellik ritüellerinizi atlamak ve doğrudan güzellik uykumuz için gitmek iyi bir fikir gibi gelebilir, ancak sabah pişman olacaksınız.

Herkes her sabah ve yatmadan önce her akşam cildimizi temizlememiz ve tonlamamız gerektiğini bilir. Bu pazarlık edilemez bir durum. Gece rejiminiz, tazelenmiş ve muhteşem görünerek uyanmak istiyorsanız temizlik ve tonlamanın ötesine geçer. Ayrıca gece kremi ile yatmadan önce cildinizi nemlendirmeyi de içerir. Endişelenmeyin, gece rutininiz sadece birkaç dakika sürmelidir. Ne yaparsanız yapın, iş veya okuldan eve döndüğünüzde, sadece yatağa düşmeyin. Bunu yaptıktan sonra, her şey bitti ve cildinizin bir şansı olmayacak. Eve geldiğinizde, doğrudan banyonuza gidin ve kısa bir güzellik rutini uygulayın.

Tabii ki, ilk adımınız cildinizdeki kir, yağ, makyaj ve diğer kirleri temizlemek için cildinize her zaman iyi bir temizlik sağlamaktır. Uzun bir günü bitirmenin en iyi yolu budur. Gün boyunca cildinizin temas ettiği şeylerini düşünün. Kirlilik, toz, sigara dumanı, yemek pişirmek. Bugün kolonya, oda koku giderici veya saç spreyi püskürttünüz mü? Eğer öyleyse, o zaman bu şeyler şimdi cildinizde olabilir. Bir kez yemek yediniz, öksürdünüz, burnunuzu üflediniz veya yüzünüze dokundunuz mu? Eğer öyleyse, yüzünüzde neler olduğunu düşünün. Gecenize güzel, temiz bir yüzle başlayın ve buna göre iyi bir yüz temizleyici  ile temizleyin ve tonlayın. Doğru temizleme ve tonlama gece kreminizin sihrini herhangi bir müdahale olmadan çalışmasına izin verecektir.

Gece kremi cildinizi beslemek ve nemlendirmek açısından çok önemlidir. En iyi yanı, siz uykuda iken çalışır. Gece kremi hem erkekler hem de kadınlar içindir. Evet, bu da demek oluyor beyler cildinizin bir kadın kadar gece kremine ihtiyacı var. Aslında, her gün tıraş oluyorsanız ve tıraş sonrası uygularsanız, gece kremine kadınlardan bile daha fazla ihtiyacınız olabilir, çünkü cildiniz muhtemelen biraz nemlendirme için umutsuzdur.

Neden gece kremine ihtiyacın var?

Tabii ki, gece kremi  cildinizi nemlendirir. Gece kremi cildin nemini ikiye katlayabilir ve yaşlanma karşıtı faydaları destekleyebilir. Gece kremleri cildiniz tarafından çoğu günlük losyon kadar çabuk emilmez ve genellikle dokuları daha zengindir. Bu yoğun tedavi, cildinizin daha uzun süre daha genç görünmesini sağlar.

Cildin en iyi şekilde görünmesi için yeterli nemlendirme gerekir. Vücudu bir bütün olarak nemlendirmek için bol miktarda su içmeliyiz, ancak aynı zamanda nemli tutmak için cildimize de ürünler uygulamalıyız. Kurumuş cilt iyi görünmüyor. Bu yüzden kuru ciltten muzdarip insanlar gerçekte olduklarından biraz daha yaşlı görünme eğilimindedir. Her şey hidrasyonla ilgilidir ve ne tür bir cildimiz olursa olsun hepimizin ihtiyacı var. Gece bazında kullanılan zengin bir gece kremi, çok az çaba harcayarak veya hiç çaba harcamadan çok gerekli hidrasyon sağlayacaktır. Yani, bunu yapmamak için hiçbir mazeret yoktur.

Gece kremi nasıl uygulanır

Cildinize doğru miktarda gece kremi uygulamak için, “5 nokta yöntemini” kullanarak başlamalısınız. Gece kreminizi parmaklarınızın ucuna pompalayarak başlayın.

Alnınıza, burnunuza, çenenize ve yanaklarınıza bir nokta ürün (5 nokta) koyun. Noktalar açıldığında, gece kreminizi cildinize yukarı ve dışarı doğru hareket ettirerek masaj yapın. Kremle cildinize masaj yaptıktan sonra, bir öz değerlendirme yapın ve ek kreme ihtiyacınız olup olmadığına bakın. Çok geçmeden, ne kadar krem uygulayacağınızı bileceksiniz ve artık 5 nokta yöntemini kullanmak zorunda kalmayacaksınız.

Boynunuza yüzünüzün bir uzantısı gibi davranın ve orada gece kremi uyguladığınızdan emin olun. Boynunuz gerçek yaşınıza uygun bir hediye olabilir, bu nedenle bu bölgedeki tüm cilt bakım ürünlerinizi kullanarak nemlendirin.

Temel olarak bu aşağıya gelir: yatmadan önce cildinize her akşam birkaç dakika verin. Temizleyin, tonlayın, göz kreminizi, serumunuzu uygulayın ve en önemlisi gece kreminizi unutmayın. Umarım, güzel bir uykudan başka bir şey yapmazken cildinizin şımartılabileceği ve beslenebileceği sekiz saatiniz olacaktır. Donuk ve cansız görünümlü bir ciltle uyanabilir veya daha genç ve tazelenmiş bir görünümle uyanabilirsiniz. Her zaman daha genç ve ferahlık için oy veriyoruz.







 
Son Eklenen Haberler