131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

Birevim Müşterilerine Önem Veriyor

29 Eylül 2020, Salı 13:50

     


Ayda 444 TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmanızı sağlayan Birevim müşterilerine önem veriyor. Taksit seçenekleriyle, peşinatsız, kredisiz ve faizsiz ödeme kolaylıkları sunarak hayalinizdeki eve sahip olmanızı arabayı alarak konforlu hayatınızın kapılarını açmanızı sağlamaktadır. Finansal destekçiniz olarak hayallerinize kavuşturacak seçenekler sunarak, güvenle ev ve araba sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Faizsiz Ev Ve Araba Kampanyası

Konut kredisi ve taşıt kredisi almadan ev veya araba alma fırsatı sunan Birevim müşterilerine önem veriyor. Müşterilerin aylık gelirlerine göre taksitlendirme yapmakta olan Birevim ailesi, finansal destekçiniz olarak uzun zamandır hayalini kurduğunuz evin ya da arabanın anahtarlarını teslim almanızı sağlayacaktır.

Ekonomik olduğu kadar, ek masraflar olmadan ve faizlerle boğuşmadan ev ya da araba alma kampanyaları sunmaktadır. 444 TL taksitlerle ev almanızı sağlayacak özel ödeme planlarıyla aylık geliriniz üzerinden kira öder gibi ev alma imkanı bulursunuz. Hayallerinize kavuşmanızı sağlayacak olan son dönemin en iyi ödeme kampanyalarına sahip olan emlak modelleri, size özel bütçe planlaması da yapacaktır.

Bütçe Planlamasıyla Araba Ve Ev Sahibi Olun!

Aylık tasarruflarınız üzerinden ev ya da araba sahibi olmanızı sağlayacak yeni seçenekler sunmakta olan Birevim müşterilerine önem veriyor. Hem ödeme kolaylıkları, hem de faizsiz seçeneklerl bütçe planlamanıza göre eviniz olmasını sağlıyor. Bütçe planlamasını ister aylık tasarruflarınızdan yapar, dilerseniz geliriniz üzerinden taksitlendirmelerin nasıl olacağına karar verebilirsiniz. 444 TL ile 3.000 arasında taksit ödeme seçenekleri kullanarak, kira öder gibi ev sahibi olursunuz. Hayal ettiklerinizden çok daha ötesini size sunacak olan Birevim Türkiye’nin dört bir yanından sizin isteklerinize göre yeni kampanyalar başlatmaya devam edecektir.

Birevim Müşterileri İçin Özel Kampanyalar

Birevim ailesi size özel finansal destek sağlayacak, aylık 444 TL ödemelerle hayallerinize kavuşmanıza imkan verecektir. Hem araba hem de ev alma hayalinizi gerçekleştirmeniz için ekonomik ödeme modelini seçebilir, peşinat ödemeden, faizsiz ve vade farksız seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Hayallerinize bir adım daha yaklaşmanızı sağlayacak olan finansal destek ailesi, kısa zamanda anahtar teslimi almanız için taksitlerinizde yardımcı olacak kampanyalara devam edecektir.

https://www.birevim.com/

https://www.birevim.com/turkiyede-ilk.html

https://www.birevim.com/serbest-planli-tasarruf-yontemi.html







 
Son Eklenen Haberler