131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

Destekevim Müşterilerine Önem Veriyor

29 Eylül 2020, Salı 13:21

     


Destek evim müşterilerine önem veriyor ve bütün taksit planlamalarını müşterilerinin bütçelerine göre düzenliyor. Hem araba hem de ev alma seçeneklerinde, aylık taksit fırsatlarını sizin cebinize göre düzenlemekte olan destek ailesi, finansal destekçiniz olarak kısa zamanda hayal ettiğiniz araca ya da eve kavuşmanızı sağlayacak yeni kampanyalar da sunacaktır.

% 0 Faizle Ev Ve Araba Kampanyası

Konut ve taşıt kredisi almadan hayalini kurduğunuz ev ya da araba seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Destek evim müşterilerine önem veriyor, faizlerle ve kredilerle uğraşmadan sadece ekonomik yöntemlerle ev ya da araba sahibi olmanızı sağlıyor. Aylık bütçenize göre taksitlendirme yaparak evinizi ya da arabanızı almanızı sağlayacak destekçiniz, sabit ödeme planıyla faizsiz, peşinatsız, kredisiz ve ek masrafsız ev veya araba sahibi olmanıza imkan veriyor.

Herkesin hayalini gerçekleştirerek, dar gelirli ya da orta gelirli ailelerin de evinin olmasını sağlayacak olan seçenekler sunulurken, bu alanda sadece cüzi bir hizmet bedeli ödemeniz yeterli olacaktır. Bundan sonrasının çok kolay olduğu taksitli imkanlarla % 0 faiz oranından yararlanarak ev ve araba sahibi olabilirsiniz.

DestekEvim Size Özel Kampanyalar Sunar

Destek evim ailesi size özel kampanyalar sunarak, aylık geliriniz üzerinden ev ya da araba sahibi olmanıza imkan vermektedir. Türkiye’nin dört bir yanında hayallerinizi gerçekleştirmek için büyük bir ekiple çalışmakta olan Destek evim müşterilerine önem veriyor. Sizin sorunlarınız ve taksitleri ödeyememe nedenlerinizle de ilgilenerek, dondurma işlemi yapmanızı da sağlamaktadır. Dilediğiniz zaman taksitleri dondurarak, kaldığınız yerden başka zaman başlayabilirsiniz. Kolay ve esnek ödeme planlarıyla, aylık gelirinizle siz de hemen ev ya da araba sahibi olabilir hayallerinizin kapısını destek evim anahtarlarıyla açabilirsiniz.

Destek Evim Başvuru

Destekevim ailesinin size sağlayacağı ödeme planlarından ve yardımlardan yararlanmak için hemen sayfa üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Kolay ödeme ve faizsiz seçeneklerle size özel taksitlendirme imkanları sunarak, Destek ailesinin sağlayacağı imkanlardan yararlanabilirsiniz.

Faizsiz, peşinatsız, kredisiz ve ek masrafsız ödeme seçenekleriyle sadece taksit ödeyerek kira öder gibi ev sahibi olabilir, senetle araba alarak konforlu bir hayatın ilk adımını atabilirsiniz.

https://www.destekevim.com/

https://www.destekevim.com/teslimatlarimiz/

https://www.destekevim.com/iletisim/







 
Son Eklenen Haberler