131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

GÖLPARK MENEMEN, İZMİR FUARI’NI ARATMADI

10 Ekim 2017, Salı 06:22

     


5-8 Ekim tarihleri arasında Gölpark Menemen’de düzenlenen Expomen Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı Türkiye’nin dört bir yanındaki av ve doğa sporları tutkunlarını Menemen’de bir araya getirdi. 4 gün boyunca 12 bin kişinin ziyaret ettiği fuar, birbirinden güzel etkinlikleri ile İzmir Fuarı’nı aratmadı.

Menemen Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 170 dönüm alanda İzmir’in ilk doğal parkı olarak kurulan ve Eski İzmir Fuarı’nın bir benzeri olan Gölpark Menemen, İzmir’de ilki gerçekleştirilen Expomen Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Av ve doğa sporları tutkunlarının akın ettiği Gölpark Menemen’de, Menemen Belediyesi ve Elit Fuarcılık Hizmetleri işbirliğinde 5-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenen fuar; katılımcıları, ziyaretçileri ve birbirinden güzel etkinlikleri ile İzmir Fuarı’nı aratmadı.

Açılışını Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in yaptığı fuarı 4 gün boyunca 12 bin kişi ziyaret etti. Fuar kapsamında balık avlama yarışmaları, havalı silah atışları, dağcılık üzerine söyleşiler, konserler, kano sürüşleri, ok atışları, airsoft oyunları, motosiklet ve bisiklet sürüşleri gibi gösteriler ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

İzmir’in tanıtımına Menemen’den destek

Bir yıl içerisinde 3 fuar organizasyonuna ev sahipliği yapan Gölpark Menemen’i Eski İzmir Fuarı’nı örnek alarak oluşturduklarını söyleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “Biz Gölpark Menemen’i inşa ederken, İzmir Fuarı’nı örnek aldık. Eski Kültür Park’ın bir benzerini Menemen’de hayata geçirdik. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir’i fuarlar ve kongreler kenti yapma hedefine destek vermek adına Gölpark Menemen içerisinde kurduğumuz 5600 m2’lik kapalı fuar alanımız, Kitap Fuarı ile Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın ardından Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı’na ev sahipliği yaptı” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler