131019098
19 Mart 2024, Salı

Mustafa Durmaz ebediyete uğurlandı

3 Ağustos 2022, Çarşamba 09:45

     


CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz’ın babası Mustafa Durmaz (86) hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi Aliağa Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bergama'da defnedildi.

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz’ın babası Mustafa Durmaz (86) yaşamını yitirdi. Merhumun cenazesi dün öğle namazından sonra Aliağa Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bergama’nın Cevaplı Köyü’nde defnedildi. Cenaze namazına; Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve partinin il yöneticileri, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve partinin ilçe yöneticileri, CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, çevre ilçelerin CHP’li belediye başkanları, çevre ilçelerin CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve yöneticileri, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz ve yakınları katılım gösterdi.

Demiray Ailesi’nin acı günü

CHP Üyesi Salih Demiray’ın eşi Türkan Demiray (56) da bir süredir savaştığı amansız hastalığa yenik düştü. Türkan Demiray’ın (56) cenazesi de Aliağa Merkez Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının sonrasında Aliağa Mezarlığına defnedildi.

( ESİN ÇETİN )







 
Son Eklenen Haberler