131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

15 BEKÇİ DAHA GÖREVE BAŞLADI

7 Ekim 2020, Çarşamba 06:06

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 10 çarşı ve mahalle bekçisine ilave olarak eğitimlerini tamamlayan 15 bekçi daha ilçede göreve başladı.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde, meydana gelebilecek olayların engellenmesi, asayiş ve huzurun temini amacıyla müdürlük kadrosunda görevli 10 çarşı ve mahalle bekçisine ilave olarak, eğitimlerini tamamlayan ve ilçeye ataması yapılan 15 çarşı ve mahalle bekçisi göreve başladı.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bundan böyle Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğümüz sorumluluk bölgesinde, motorize devriye yanında, çarşı ve mahalle bekçilerinden oluşturduğumuz yaya devriyeler ile vatandaşımız ile daha samimi ve yakın diyalog kurarak hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Bünyemizde görev yapan, toplam 25 çarşı ve mahalle bekçimiz ile ilçemiz merkezinde bulunan 7 mahallemizin tamamında, yaya devriyelerimizi vatandaşlarımız görebilecektir.” dedi. İlçe Emniyet Müdürü Balıkçıoğlu, Aliağa’nın asayiş ve huzurunun temini için, emniyet müdürlüğü kadrosundaki tüm personel ile 7/24 vatandaşların yanlarında olduklarını, her türlü ihbar ve şikayetler ile ilgili olarak taleplerin anında değerlendirmeye alındığını söyledi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler