131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

EGE-KOOP ALİAĞA KUŞ CENNETİ EVLERİ TAMAMLANDI

12 Mayıs 2017, Cuma 06:21

     


32 yıldır İzmir’de Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Buca, Torbalı, Güzelbahçe, Urla ilçelerinde tek katlı, dubleks, çok katlı projeleri ile her toplumsal kesimden yurttaşı ev sahibi yapan Ege-Koop, çağdaş mimari projelerle Avrupai siteleri İzmir’e kazandırmayı sürdürüyor. Bugüne kadar 150 bin kişiyi hayallerindeki yaşam alanlarına kavuşturan Ege-Koop, bu kez de İzmir’in hem denizi ve uzun sahili olan Aliağa’da 'Aliağa Kuş Cenneti Evleri' projesini tamamlamanın ve yerleşime hazır hale getirmenin sevincini yaşıyor. Ege-Koop’un, Aliağa uzun sahil bandına 2 dakika mesafedeki, DOĞAL KUŞ CENNETİ’nin yanı başında PLAJLAR MEVKİİ’nde tamamladığı bu özel proje, son yıllarda PETKİM başta olmak üzere, merkezi ve yerel yönetimlerin çok ciddi yatırımlarıyla cazibe merkezi haline gelen Aliağa’da sektöre yeni bir soluk getirdi.

İlçenin yeni cazibe merkezinde

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ALİAĞA KUŞCENNETİ EVLERİ” projesinin kentin gelişim bölgesi olan kuzey aksında önemli yatırımlardan olduğunu belirterek, projeyi bitirme onurunu yaşadıklarını söyledi. Aslan, “Aliağa plajlar mevkii olarak bilinen proje alanımızın karşısında Aliağa Belediyesi‘nin 170 dönümlük alanda projelendirerek tamamlayıp hizmete açtığı çeşitli restoran, spor ve piknik alanları ve su parkının (aquapark) yer aldığı (AĞAPARK Projesi) yer alıyor. Yeni hizmete giren (HİLTON OTELİ) karşısında PETKİM’e 10, sahile 2, İZBAN İstasyonuna 6 dakika mesafedeki 282 m2’lik villalardan oluşan projemiz, dış cephe ve mimarisiyle Aliağa’da adından çok bahsedilen ve ilgi odağı haline gelen bir yatırım oldu” dedi.

Sınırlı sayıda villa fırsatı

Ege-Koop Üst Birliği’ne bağlı Ege-Koop Alağa Evleri Arsa ve Konut Yapı Kooperatifi’nin Başkanı Aydın GÖKALP ve yüklenici firmaya gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür eden Hüseyin ASLAN, şöyle konuştu: “Projeyle, bölgede yüzme havuzlu ve eşsiz peyzaj çalışması ile bir ilke imza atıldı. Bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “ ALİAĞA KUŞCENNETİ EVLERİ Sitesi’nde sınırlı sayılı villa kaldı. Yerleşim ise önümüzdeki günlerde başlayacak. Kentin gelişim ve büyüme aksında, Nemrut ve Çandarlı limanlarının güzergahında kent ve ülke sanayisinin önemli üretim merkezi Aliağa’daki yeni yaşam alanımızda konut edinmek isteyenler, ellerini çabuk tutmalılar. Yeni projelerimizin temel atma şenliklerinde buluşmak üzere, Aliağa’daki sitemizde oturacak yurttaşlarımıza (hayırlı olsun, güle güle oturun) diyorum.” (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler