131019098
26 Nisan 2024, Cuma

KAZIM SAYIN:“ERDOĞAN'I, ABDÜLHAMİD HAN'IN YALNIZLIĞINA TERK ETMEYECEĞİZ”

13 Ağustos 2018, Pazartesi 06:46

     


Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, son günlerde Türkiye’ye Dolar üzerinden yapılmaya çalışılan baskı ve yaptırımlara şahsi sosyal sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Sayın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, Abdülhamid Han'ın, Adnan Menderes'in yalnızlığına terk etmeyeceğiz.” dedi.

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, ABD’nin Türkiye’ye döviz ve dolar üzerinden yapmaya çalıştığı operasyona şahsi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla tepki gösterdi. Sayın, vatandaşları ülkesine sahip çıkmaya çağırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşan Kazım Sayın, paylaşımına; “Onlar, Asrın Lideri Recep Tayyip Erdoğan'a baktıkça kendilerine bir karış toprak vermeyen, Sultan Abdülhamid Han'ı görüyorlar. Bunun için çıldırıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, Abdülhamid Han'ın, Adnan Menderes'in yalnızlığına terk etmeyeceğiz.” mesajını ekledi.

“Ülkemizin gelişmesini engellemek isteyenlerin oyunu”

Ülkede yaşanan bu durumun geçici olduğunu söyleyen Kazım Sayın, “Hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan bu durumla ilgili gerekli tüm önlemleri almaktadır. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Bizler, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Abdülhamit Han'ın yalnızlığına bırakmayacağız. Bu bir siyonist oyun. Ülkemizin gelişmesini engellemek, dünyanın çağdaş ülkeleri arasında görmek istemeyenlerin tezgâhlarıdır. Bu necip millete, bu dayatmaları kabul ettiremeyecekler. Abdülhamit’in yalnız bırakılıp tahtan indirilmesinin ders olduğu gerçeğini unutmamalıyız. Bu işin siyaseti, ideolojisi olmaz. Bu sıkıntıların üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek geleceğiz.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler