131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

18 Temmuz 2020, Cumartesi 06:52

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde devir teslim töreni yapıldı. Yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Yasin Uğurtaş’tan görevi devraldı.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, İzmir Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına getirilmişti. Bunun üzerine Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine İzmir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Mehmet Balıkçıoğlu Aliağa İlçe Emniyet Müdürü ve Aliağa Deniz Limanı Şube Müdürü olarak atanmıştı. Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda devir teslim töreni düzenlendi. Mehmet Balıkçıoğlu, Yasin Uğurtaş’tan görevi devraldı.

“Makamı çok değerli bir müdürümüze teslim ediyorum”

Düzenlenen törende konuşan Yasin Uğurtaş: “Sağ olsun büyüklerimiz bize ilk merkezinde görev verdiler. Oraya gidip hizmetin gereği olan görevi ifa edeceğiz. Makamı çok değerli bir müdürümüze teslim ediyorum. Törene katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Dört tane kaymakamla çalıştım. Hepsi bir biriden değerli. Onlara, belediye başkanımıza, başsavcımıza, garnizon komutanımıza, değerli daire amirlerimize, jandarma komutanımıza, basın mensuplarına ve emekçi, benimle birlikte çalışan silah arkadaşlarıma, kanunları uygulamak için bizimle beraber hareket eden tüm vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza, hepsine ayrı ayrı şahsım ve kurumum adına teşekkürü bir borç biliyorum. Mehmet beye de yeni görevinde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

“Canla başla Aliağa’nın emniyeti için çalışacağız”

Yasin Uğurtaş’ın ardından Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Balıkçıoğlu söz aldı. Balıkçıoğlu, “İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde en son yaptığım görev narkotik suçlarla mücadele şube müdür yardımcılığıydı. Sonrasında Sudan’a gittim. Devamında terfi ettim. Büyüklerimiz uygun gördüler böyle nadide bir ilçeye müdür olarak beni atadılar. Sayın müdürümüz Yasin Uğurtaş’ın başarılı görevler yapıp ilçeyi bir yerlerden bir yerlere getirmiş olduğunu gördüm. Çıtayı belli bir noktaya getirmiş. Kendisine bu konuyla ilgili teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu başarıyı sağlayan kadroyla birlikte inşallah büyüklerimizin uygun göreceği süre kadar en iyi şekilde hep birlikte canla başla Aliağa’nın emniyeti için çalışacağımızı belirtmek isterim.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından müdürler birbirlerine çiçek takdiminde bulundu. Daha sonra Müdür Mehmet Balıkçıoğlu tarafından Yasin Uğurtaş için hazırlanan plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından tören son buldu.

(ESİN ÇETİN)







 
Son Eklenen Haberler