131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALTO YÖNETİMİNE SORUNLARIN TAKİBİ İÇİN DESTEK SÖZÜ

18 Eylül 2020, Cuma 06:57

     


CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel, partinin il yöneticileri ile birlikte Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, partinin il yöneticileri ve ilçe yöneticileri ile birlikte Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaptı. Toplantıda Aliağa’nın ülke ekonomisine sağladığı katkılar, bölgenin sorunları ve beklentileri detaylarıyla konuşuldu. Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Akyıldız, Şaban Atalan, Abbas Gidici ve Burak Öztabak’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda Aliağa bölgesinin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılık fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi. Bedri Serter ve Deniz Yücel ise iletilen sorun ve taleplerle ilgili notlar alarak sorunların takibi ve çözümü noktasında gereken desteği vereceklerini ifade etti.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler