131019098
19 Nisan 2024, Cuma

PAZAR ESNAFINA TEK TİP KIYAFET UYGULAMASI GELİYOR

23 Mart 2021, Salı 06:12

     


Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, ilerleyen zamanlarda tek tip kıyafet uygulamasına geçerek daha düzenli, temiz ve güvenli pazaryerleri oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Aliağa Belediyesi Zabıtası ekipleri, sağlıklı ve güvenli alışveriş için ilçedeki pazaryerlerinde Kovid-19 denetimlerini sürdürüyor. Kapalı pazaryerinde tüm pazar esnafına özel olarak hazırlanmış ve PVC ile kaplanmış fiyat etiketi ile tezgâh tanıtım kartları dağıtıldı. Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, vatandaşların yoğun olarak bir arada bulunduğu pazaryerlerinde Kovid-19 denetimlerini aksatmadan sürdürdüklerini ifade etti.

Pazaryerlerinde sosyal mesafeyi koruma adına sarı çizgilere riayet edilmesini sağladıklarını, alışverişlerinde vatandaşlara geniş alanlar bıraktıklarını söyleyen Mustafa Tahir Acar, “Özel olarak hazırladığımız ürün fiyat etiketi ile tezgâh tanıtım kartlarımızı esnafımıza dağıttık. İlerleyen zamanlarda tek tip kıyafet uygulamasına geçerek daha düzenli, temiz ve güvenli pazaryerleri oluşturmayı hedefliyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak. Çalışmalarımız kapsamında bizlere yardımcı olan pazar esnafımıza ve vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler