131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

CİNCİ MEDYUMUN ALİAĞA’DA BAĞLANTILARI MI VAR?

30 Haziran 2021, Çarşamba 07:05

     


İddialara göre Balıkesir Gömeç’te ortaya çıkan bir medyum, haksız yollarla kısa sürede milyonlarca liralık servete sahip oldu. Kendisine karşı gelenleri “cinlerimi gönderirim” diyerek tehdit ettiği öne sürülen medyum M. Y.’nin bağlantılı olduğu kişilerin içerisinde Aliağa’dan da isimlerin olduğu iddialar arasında.

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde bulunan, hayır işleri yapmak İçin kurulduğu ileri sürülen bir çiftlikte dolandırıcılık yapıldığı iddiaları gündeme geldi. Sondakika Edremit’ten Doğan Doğan’ın özel haberine göre, son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kayınbiraderinin de dolandırıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldığı ileri sürüldü. Kayınbiraderin dolandırıldığını anladığı an hukuki yollara başvurduğu, Medyum M.Y.’nin Erdoğan’ın kayınbiraderinin ismini kullanarak bölgede nam yaptığı konuşuluyor.

“CİNLERİMİ GÖNDERİRİM” DİYEREK TEHDİT EDİYOR

İddialara göre Gömeç’te bulunan Medyum M.Y.’ye gitmeyen kalmamış. Kapısında kuyruk olunan Medyum M. Y. (40) siyasetten, ticarete her kesime ayar verirken, bu yolla milyonlarca liralık servet edindiği, kendisine karşı gelenleri “cinlerimi gönderirim” diyerek korkutup tehdit ettiği iddia ediliyor. Bölgedeki yerel kaynaklara göre yakın bir zamana kadar Ayvalık Sarımsaklı’da kadınlara kahve falı bakan medyum M. Y.’nin köyde bulunan yaklaşık 80 dönümlük çiftliği nasıl ele geçirdiği de merak konusu oldu.

ALİAĞA’DA SİYASET VE İŞ DÜNYASININ YAKINDAN TANIDIĞI İKİ İSİM…

Medyum M. Y. hakkında ‘Dini duyguları istismar ederek nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘Ölümle tehdit’ten suç duyuruları da bulunuyor. Sondakika Edremit haber portalının iddiasına göre Gömeç’in cinleriyle korku salan Medyumu 1 milyon liraya aldığı yeni yatıyla Ayvalık Marina’da yerini aldı. 15 gün önce Dubai’den gelen Medyumun 430 milyon liraya yakın servet edindiği söyleniyor. Hakkındaki şikayetlerin artmasıyla “Cinlerimi salarım” diye tehditler yağdırdığı iddia ediliyor. Medyumun, Ayvalık Marina’daki yatına yakın zamanda 2 ton yakıt yüklemesi yaptırdığı, elindeki 20 milyon liralık çekleri kırdırıp nakite çevirdiği, topladığı paralar ile yurt dışına kaçma planları yaptığı iddia ediliyor. Medyum M. Y.’nin bağlantılı olduğu kişilerin içerisinde, Aliağa’dan da siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı iki ismin olduğu iddialar arasında.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler