131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

Krill oil nedir? Omega 3 krill yağı ne zaman içilir?

16 Ağustos 2017, Çarşamba 18:51

     


Sağlıklı beslenmek kişinin daha kaliteli bir yaşam sürmesine olanak sağlar. Bundan dolayı tüketilen besinlerin doğal olmasına mutlaka özen göstermelisiniz. Bu sayede sağlıklı bir beslenme oluşturabilirsiniz. Besin öğeleri arasında yer alan omega 3 yağının birçok faydası bulunmaktadır. Bu faydalar sayesinde kendinizi daha dinç hissedebilir ve sağlık anlamında kaliteyi bir üst seviyeye yükseltebilirsiniz. Krill yağı krill denen bir deniz canlısından üretilmektedir. Omega3 kaynağı olarak kullanılmaktadır. Omega3 den daha zengin olması da ayrı bir avantaja sahiptir. Krill yağının insan vücuduna sağladığı birçok fayda bulunmaktadır. Yüksek kolesterolü olan da düzenli olarak tüketim sağlayabilir. Kötü olarak bilinen kolesterolü de düşürmektedir.

Faydaları nelerdir?

Omega 3 hafıza üzerinde olumsuz etkisi olduğundan krill yağı kullanmak daha yararlı olacaktır. Hafızayı kuvvetlendirir. Ayrıca kadınların adet öncesi sendromuna da iyi gelir. Bu özelliği ile eklemlerde oluşan iltihabın sökülmesine yardımcı olur. Hücreleri yenileyici yapısı ile yaşlanmaya karşı da oldukça etkilidir. Düzenli kullanım sonucunda bu etkiyi gözlemleyebilirsiniz.

Krill yağını kimler kullanabilir?

Krill yağını her yaştan insan düzenli olarak kullanabilir. Balık yağı olarakta kullanılan bu ürün sayesinde birçok yararı görebileceksiniz. Özellikle çocuklar içinde etkili bir gıda takviyesidir. Gelişim çağındaki çocuklar düzenli olarak kullanabilir. Hamilelik dönemi içerisinde kullanılacak ise mutlaka doktor kontrolünde kullanılması uygunluk taşıyacaktır. Kirill yağının olumsuz etkileri genellikle mide yanması şeklinde görülebilmektedir. Ayrıca ağız kokusu da yapabilmektedir. Mide bulantısı ve ishal belirtileri de kişiden kişiye göre değişkenlik göstermektedir. Organik olması ile de çokça tercih edilen bu ürün sayesinde kendinizi daha dinç hissedebileceksiniz. Düzenli kullanıma sahip olan bu ürün hap şeklinde de bulunmaktadır. Ancak belirli bir süre içerisinde kullanırsanız yararınızı daha çok görürsünüz. Bu doğal omega 3 fiyatı bütçeye oldukça uygundur ve bu nedenle hemen hemen herkes kullanabilmektedir...

Krill yağı ne zaman içilir?

Krill yağı vücutta oluşan olumsuz durumlar karşısında kullanılabilir. Kişide kalp veya diğer rahatsızlıklar karşısında kullanılır. Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda mutlaka doktorunuzdan destek almanız gerekir. Bildiğiniz gibi omega 3 faydaları insan sağlığı açısından oldukça önemlidir. Krill yağı bu yağ açısından oldukça zengindir. Ayrıca beslenme açısından kimyasal içerikli ürünlerden uzak durmanız sağlığınız açısından önem taşıyacaktır. Yaşam kalitenizi arttırmak istiyorsanız mutlaka sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.







 
Son Eklenen Haberler