131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

CC Krem İhtiyacınız Farmasi Tarafından Karşılanıyor!

30 Temmuz 2018, Pazartesi 09:55

     


Günümüzde her bayanın makyaj çantasında yer alan cc kremler gerek kapatıcı etkisindeki başarısı gerekse de cildi beslemesi açısından sıkça tercih ediliyor.

CC Krem Nedir?

CC’nin açılımı Color control cream’dır. Cilt rengini eşitler, siyah noktaları kapatır ve zamanla oluşmuş kırışıkları yok edebilme imkânına sahip bir kremdir. Özellikle Yağlı ciltli kullanıcıların tercih ettiği cc krem etkin gözenekleri kapatma ve cilt dokularını beslemesinden dolayı ürüne artı kazandıran başka özelliklerdendir. İçerisinde artı olarak SPF+ maddesi olduğundan UVA ve UVB ışınlarından cildinizi korumaktadır. BB krem’in geliştirilmiş hali olan CC kremlere talep arttıkça tüm firmalar CC kremli ürünler çıkarmaya başlamıştır.

CC Kremin Faydaları

CC kremler hassas ve yağlı ciltler için birebir uygun bir bakım sağlamaktadır. Cilde bakım yaparak eski görünümünü kaybettirmeden doğal bir görünüm kazanmanıza yardımcı olmaktadır. Cilt ph’ını dengeleyerek nemlendiriyor. Yaz aylarında maruz kaldığımız güneş ışınlarına karşı aşırı derece güçlü bir şekilde koruma görevi görerek, güneş kremlerinden bir farkı olmamasını sağlıyor.

CC kremlerin uzun süre kullanıldığında ciltteki güneş lekelerini ve sivilce lekelerini yok ettiği gözlemlenmiştir. CC kremler oldukça hafiftir ve cildinizde ağırlığa sebebiyet vermemektir. CC krem Fondötenlerin birçok zararlarını barındırmaz ve bitkiseldir. Doktorların zararlı olarak görmediği CC kremler doğallığa zarar vermez.

CC Krem İle Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

Her zaman olduğu gibi makyaj yapılmadan önce cildi temizlemek ilk adım olacaktır. Temizleme ürünü ile cildin temizliği sağlandıktan sonra CC krem sürülmelidir. Eskiden fondötenlerden hemen önce nemlendirici ile cildi beslemek gerekliydi. CC kremin özünde nemlendirici özelliği olduğundan doğrudan kullanıma açıktır. CC krem fondöten gibi toz halinde değil de hafif sıvımsı gibidir buda size daha kolay cilt bakımı yapmanıza ve parmaklarınız ile sürmenize olanak sağlar. Fakat CC kremi daha güzel dağıtmak ve cilde eşit paylaştırmak için makyaj süngeri ve ya fırçaları da kullanabilirsiniz. Cildinizde Fazlaca sivilce, siyah nokta ve ben gibi kalıcı izler var ise CC krem ile başarılı sonuçlara ulaşmanız mümkündür.

CC krem markaları arasında en uygun CC krem fiyatlarına sahip olan CC krem Farmasi her zaman öne çıkmayı başarıyor. İçeriğinde zararlı kimyasal bulunmayan ve özütü tamamen bitkisel cc krem Farmasi kullanıcıların her zaman güvenle kullanmasına olanak sağlıyor. Diğer cc krem markalarına göre CC krem farmasi size daha uygun bir fiyat sunarak cebinizi yakmamayı tercih etmektedir. Farmasi’nin 4 çeşit CC kremi bulunmaktadır. Bu dört çeşitten ikisi açıktan ortaya diğer ikisi ise ortadan kapalıyadır. Bunlar arasında sadece cüzi miktarda fiyat farkı bulunmaktadır.

Mavi olan farmasi kreminin içeriği sayesinde Ultra hafif yapısıyla gözenekleri kapatmadan cildi onarır ve cilt kusurlarını kapatır, içerisindeki Macadamia Özü ile gün boyu nemli kalmasını sağlar. Yapısındaki B3 vitamini cilde doğal parlaklık verirken, Yulaf Özü cildi besleyerek hasarların onarmasını hedef olarak seçer. SPF 15 ile Güneşten gelen zararlı ışınları absorbe ederek cildi korumaya yardımcı olur. İpek Protein ile yumaşıcık bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Pembe olan Farmasi CC krem, Yoğunluğu aşırı az olmasından dolayı gözenekleri tıkamadan cilt kusurlarını gizler ve multimineral ile cilt direncini en yüksek seviyeye çıkarmaktadır. Vitamin B3 ve vitamin 3 ile cildin parlak görünmesini sağlayarak cilt tonunu düzenler. Macademia özü içeren Farmasi cc krem ile cildiniz gün boyu nemli kalmasını sağlar, yulaf özü ile cildi besleyerek hasarın giderilmesini sağlar. İpek protein sayesinde dokunulduğunda yumuşak bir cilde sahiplik hissi verir. Kolajen ve argan yağı ile yaşlılık çizgilerini azaltmaya yardımcı olur. Bu ürünün fiyatı ise 50,00 TL olarak satışa sunulmuştur.

 







 
Son Eklenen Haberler